Βίκυ Σταυροπούλου: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Που θα την δούμε;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Βίκυ Σταυροπούλου: Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό της βήμα

Αυτό είναι το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Βίκυ Σταυροπούλου που θα σας αφήσει άφωνους! Είναι περιζήτητη τόσο μετά τα τηλεοπτικά της σποτάκια. Δεν θα πιστέψετε που θα την δούμε τώρα.

Σύμφωνα με πληροφορίες που ακούγονται η αγαπημένη ηθοποιός θα υποδυθεί τη Λυσιστράτη τη δεύτερη παραγωγή του Εθνικού Θεάτρου σε σκηνοθεσία Οδυσσέας Παπασπηλιόπουλου.

Το επόμενο επαγγελματικό βήμα της Βίκυς Σταυροπούλου

Αυτή θα είναι η πρώτη φορά που θα πάει στην Επίδαυρο η Βίκυ Σταυροπούλου, ενώ στο Φεστιβάλ Επιδαύρου θα δούμε επίσης τους Πέρσες του Δημήτρη Λιγνάδη στις 17 Ιουλίου, αλλά και τις «Όρνιθες» του Κρατικού Θεάτρου Βορείου Ελλάδας σε σκηνοθεσία Γιάννη Ρήγα.

Το έργο όπως ακούγεται, αναμένεται να ανέβει το τελευταίο ΣΚ του Ιουλίου, ενώ στον θίασο ανήκουν επίσης οι Στεφανία Γουλιώτη, Νίκος Ψαρράς, Βίκυ Βολιώτη, Γιάννης Κότσιφας, Αγορίτσα Οικονόμου, Στέλιος Ιακωβίδης κ.α.

Αποκάλυψε αν πληρώθηκε από το σποτάκι του "Μένουμε σπίτι"

Τολμηρή η Βίκυ Σταυροπούλου, καθώς αποκάλυψε αν πληρώθηκε από το σποτάκι του "Μένουμε σπίτι". Πληρώθηκε η όχι τελικά η ηθοποιός για να γυρίσει την νέα διαφημιστική καμπάνια της κυβέρνησης για την προστασία από τις μάσκες;

Η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στην αμοιβή της για το σποτάκι που έκανε σχετικά με τις μάσκες και την καμπάνια «Μένουμε ασφαλείς».Η ίδια εξήγησε πως το έκανε αφιλοκερδώς και δεν πήρε κάποια αμοιβή.

«Καλή εβδομάδα. Όταν μου ζητήθηκε να συμμετάσχω αφιλοκερδώς στην καμπάνια ενημέρωσης- για τον τρόπο που μπορούμε να κατασκευάσουμε μάσκα χωρίς να ξοδέψουμε χρήματα-ήμουν αμέσως θετική. Όλοι μαζι ενωμένοι ξεπεράσαμε το πρώτο στάδιο,όλοι μαζι ενωμένοι ας προσέξουμε και το δεύτερο. Υπομονή και δύναμη σε όλους μας παιδιά», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησής της η Βίκυ Σταυροπούλου. Δείτε όμως και την απάντηση κόλαφο που είχε δώσει ο Σπύρος Παπαδόπουλος, για το αντίστοιχο σποτάκι.

Δείτε την ανάρτηση της:

Ποιος Σπύρος Παπαδόπουλος; Η Βίκυ Σταυροπούλου στο νέο σποτ του υπουργείου υγείας προκαλεί πανικό και θα μείνετε "κάγκελο" μόλις την δείτε!

Η Ελλάδα του "Μένουμε σπίτι", από τη Δευτέρα 4 Μαΐου περνά στην εποχή του "Μένουμε ασφαλείς", όταν τα μέτρα αρχίζουν να χαλαρώνουν σταδιακά, με τους Έλληνες πολίτες ωστόσο να καλούνται για επίδειξη συνέπειας και ατομικής ευθύνης, κρατώντας αποστάσεις και φορώντας μάσκες σε συγκεκριμένους κλειστούς χώρους.

Έτσι, αυτό το "Μένουμε Σπίτι" σηματοδοτεί και την νέα ομώνυμη καμπάνια που κυκλοφόρησε την Κυριακή, στην οποία και αυτή τη φορά πρωταγωνιστεί η ηθοποιός Βίκυ Σταυροπούλου και μας υπενθυμίζει το σχέδιο ΧΑΜ.

Το διαφημιστικό σποτ ακολουθεί τα πρότυπα του "Μένουμε σπίτι" στο οποίο συμμετείχε ο Σπύρος Παπαδόπουλος, έχοντας αρκετά κοινά στοιχεία σε σενάριο και ατάκες, πιο ανάλαφρο ύφος, ενώ το περιεχόμενο διαφοροποιείται ως προς το τελικό μήνυμα.