Η Δανάη Παππά από το «Τατουάζ» είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Δείτε το σχόλιο που την "πρόδωσε" πάλι

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Η Δανάη Παππά από το «Τατουάζ» είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει

Η Δανάη Παππά από το «Τατουάζ» είναι ερωτευμένη και δεν το κρύβει. Η ηθοποιός διανύει μια από τις πιο χαρούμενες περιόδους της ζωής της και δεν διστάζει να το δείξει.

Μπορεί τα γυρίσματα της σειράς «8 Λέξεις» που πρωταγωνιστεί, να έχουν διακοπεί προσωρινά λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ωστόσο αυτό δεν την εμποδίζει από το να περάσει ωραία και ευχάριστα τις ώρες της.

Η ηθοποιός ωστόσο έδειξε πως πέρασε αρκετά δημιουργικά το χρόνο της στην καραντίνα, μιας και επέλεξε να τον αξιοποιήσει παρέα με τον σύντροφό της, με τον οποίο μαγείρεψε! Δείτε εδώ όλα όσα έκαναν τις δύσκολες μέρες.

Η ίδια εδώ και αρκετούς μήνες έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο του επιχειρηματία Λάμπρου Λάζαρη και δεν κρύβει τη χαρά της, την οποία και μοιράζεται με τους θαυμαστές της στα κοινωνικά δίκτυα.

Η Δανάη Παππά από το «Τατουάζ» και το τρυφερό μήνυμα στον αγαπημένο της

Ο Λάμπρος Λάζαρης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram δυο φωτογραφίες με μαγιό, κρατώντας στα χέρια του αχινούς και δίνοντας ένα πολύ γλυκό μήνυμα για την Ελλάδα, ωστόσο αυτό που προκάλεσε "χαμό" ήταν το σχόλιο που εντοπίστηκε από την καλή του, στο οποίο και αναφέρει η ηθοποιός, «Το αγοοοορι μου το γλυκό».

Δανάη Παππά σχόλιο instagram Λάμπρος Λάζαρης

Το μήνυμα που είχε στείλει η Δανάη Παππά για τη μεγάλη της αγάπη

«Ο χορός είναι ένα τεράστιο κομμάτι της ζωης μου που έχω αφήσει κάπως πίσω τα τελευταία χρόνια λόγω υποχρεώσεων.. Στην Κουβα σε καθε στενό και πλατεία υπάρχουν μικρές μπάντες ντόπιων καλλιτεχνών που παίζουν Κουβανέζικη μουσική και χορεύουν όλοι μαζί.. σε αυτό το ταξιδι «ξύπνησε» εκείνο το κοριτσι μέσα μου, που όποτε έβλεπε ανθρώπους να χορεύουν έπαιρνε μέρος.. Να την αγαπάτε την Κουβα, όπως αγαπώ και εγω αυτό το κοριτσι!!»

Δείτε την σχετική φωτογραφία: