Αδιανόητο! Με δική της εκπομπή πρώην παίκτρια του The Voice

Μέιναμε!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Αδιανόητο! Με δική της εκπομπή πρώην παίκτρια του The Voice

Δεν φαντάζεστε με τι έχει να κάνει η εκπομπή που έχει πρώην παίκτρια του ελληνικού The Voice. Μείναμε με το στόμα ανοιχτό. Διαβάστε παρακάτω ποια είναι και σε ποιο κανάλι την βλέπουμε πλέον. Μέιναμε!

Δική της εκπομπή έχει πλέον πρώην παίκτρια του ελληνικού The Voice την οποία θα βλέπουμε κάθε Παρασκευή. Μάλιστα η εκπομπή έχει να κάνει με το gaming και όχι με το τραγούδι! Διαβάστε παρακάτω ποια είναι και ποια αυτά που θα βλέπουμε μέσα από το συνδρομητικό κανάλι.

Ο λόγος για την Κορίνα Ντιλενιάν η οποία και πριν μερικά χρόνια είχε πάρει μέρος στο μουσικό show του ΣΚΑΪ και μάλιστα με την ομάδα της Έλενας Παπαρίζου. Πλέον λοιπόν η Κορίνα, που είχε καταφέρει να εντυπωσιάσει με την φωνή της, έχει δική της εκπομπή στην Cosmote TV.

Αυτή είναι η εκπομπή που έχει η πρώην παίκτρια του The Voice και η οποία έχει να κάνει με video games - Δεν το φανταζόμασταν ποτέ

Πρόκειται για το GAME R1 και στην επίσημη ιστοσελίδα της Cosmote TV αναφέρονται χαρακτηριστικά τα εξής για το πρόγραμμα:

"Η εκπομπή GAME R1 δίνει ραντεβού με τους φίλους των videogames και μεταφέρει όλες τις εξελίξεις της αγοράς. Κάθε εβδομάδα, οι συνδρομητές της COSMOTE TV θα μπορούν να ενημερωθούν για όλες τις νέες κυκλοφορίες παιχνιδιών, περιφερειακών και κονσολών, καθώς και να δουν νέα videogames, να παρακολουθήσουν συνεντεύξεις με ανθρώπους της αγοράς, αλλά και να διασκεδάσουν. Ο δημοσιογράφος τεχνολογίας Παύλος Παπαπαύλου και η φανατική gamer Κορίνα Ντιλενιάν Η εκπομπή θα προβάλλεται κάθε Παρασκευή στις 22:30 στο COSMOTE SPORT 1HD". Σας έχουμε βέβαια και ένα κριτή του show που έχει χάσει πολλά κιλά. Δείτε εδώ τις εικόνες. Απίστευτη η αλλαγή του.

TAGS