Άναψε φωτιές με το σώμα της γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια - "Καυτό" φωτογραφικό υλικό

Αποκλειστικά ντοκουμέντα

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άναψε φωτιές με το σώμα της γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια -

Μία γνωστή Ελληνίδα τραγουδίστρια εμφανίστηκε στην παραλία με το μαγιό της και η αλήθεια είναι πως άναψε φωτιές με το εκπληκτικό σώμα της. Εμείς φυσικά σας έχουμε συγκεντρώσει όλο το καυτό φωτογραφικό υλικό που κυκλοφόρησε.

Το καλοκαίρι έκανε πολύ δυναμική είσοδο και όπως ήταν φυσικό όλοι ξεχύθηκαν στις παραλίες προκειμένου να κάνουν την πρώτη βουτιά και να δροσιστούν λίγο, μετά από ενάμιση μήνα καραντίνας.

Ανάμεσά τους και μία αγαπημένη Ελληνίδα τραγουδίστρια, η οποία δεν είναι άλλη από τη Μαρία Καρλάκη. Φόρεσε το μοναδικό μαγιό της, και πόζαρε στην παραλία προκαλώντας πολλαπλά εγκεφαλικά σε όλους όσους την πρόσεξαν να κάνεις τις βόλτες της με το μαγιό.

Σοκ βέβαια πάθαμε και με το σώμα της Ευρυδίκης Βαλαβάνη το οποίο είδαμε χωρίς καθόλου φίλτρα. Δείτε το εδώ και ετοιμαστείτε να μείνετε με τα πόδια της.

Το σώμα της, όπως θα δείτε και μέσα από τις φωτογραφίες, είναι πραγματικά εκπληκτικό και ικανό να ανάψει φωτιές στον οποιονδήποτε. Καλογυμνασμένο και με τα τατουάζ του, το κορμί της Μαρίας Καρλάκι χωρίς καθόλου φίλτρα είναι απλά μοναδικό.

Δείτε φωτογραφίες της Μαρίας Καρλάκη με το μαγιό, που άναψε φωτιές στην παραλία

Μαρία Καρλάκη παραλία
Μαρία Καρλάκη σώμα

Ποια είναι η Μαρία Καρλάκη που άναψε φωτιές με το σώμα της

Η Μαρία Καρλάκη γεννήθηκε και μεγάλωσε στη Δραμα.

Ανήκει στο ζώδιο του Σκορπιού αφού είναι γεννημένη στις 10/11/1984 και έχει ωροσκόπο Λέων. Ξεκίνησε από τα 7 της να ασχολείται με την παραδοσιακή μουσική, παρακολουθώντας μαθήματα παραδοσιακών χορών και έπειτα παίρνοντας πτυχίο διδασκαλίας.

Συνέχισε να υπηρετεί αuτό το είδος μουσικής μέχρι το 2004 όπου ξεκίνησε στη νύχτα της Θεσσαλονίκης να δουλεύει σε πολλά απο τα καλύτερα μαγαζιά.

Παράλληλα πήγαινε σε 2 σχολές όπου και απέκτησε 2 πτυχία Κινησιοθεραπείας και Εναλλακτικής Ιατρικης. Συγχρόνως όμως για τη μεγάλη της αγάπη,το τραγούδι,έκανε μαθήματα ορθοφωνίας,τοποθέτησης,τζαζ και βυζαντινής μουσικής.

Η αγάπη της γι’αυτό δεν την άφησε εκεί. Το Φεβρουάριο του 2006 μπήκε στο Dream Show όπου έγινε ευρύτερα γνωστή και άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις τόσο με τη σκηνική της παρουσία όσο και με τη ζεστασιά της φωνής της.

TAGS