Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικά πλάνα στο Πρωινό από το επεισόδιο της Δευτέρας 18/5

Όλα όσα θα δούμε στη μεγάλη επιστροφή τους

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Αποκλειστικά πλάνα στο Πρωινό από το επεισόδιο της Δευτέρας 18/5

Οι Άγριες Μέλισσες επιστρέφουν τη Δευτέρα 18/5 στον αέρα του ANT1 και εμείς σας έχουμε βρει τα πρώτα αποκλειστικά πλάνα από το επεισόδιο που πρόκειται να δούμε και είναι σίγουρο, πως θα σας ενθουσιάσουν οι νέες συνταρακτικές εξελίξεις.

Η επιτυχημένη σειρά του ANT1 είχε "παγώσει" για λίγο καιρό, λόγω της κρίσης που είχε ξεσπάσει με την πανδημία του κορωνοϊού, ωστόσο πλέον ήρθε η ώρα να τις δούμε και πάλι στην τηλεόραση.

Οι Άγριες Μέλισσες μπαίνουν και πάλι στο πρόγραμμα του καναλιού με νέα επεισόδια και και μέσα από την εκπομπή «Πρωινό», βγήκαν στη δημοσιότητα τα πρώτα πλάνα από όλα όσα πρόκειται να δούμε.

Βέβαια εμείς σας έχουμε όλες τις εξελίξεις από όσα πρόκειται να δούμε στο επεισόδιο της Δευτέρας 18/5. Δείτε τις εδώ και θα πάθετε σοκ!

Αυτά είναι τα πρώτα αποκλειστικά πλάνα από τις Άγριες Μέλισσες και το επεισόδιο της Δευτέρας 18/5

Πέρα από τα πρώτα πλάνα σας έχουμε και φωτογραφία μέσα από τα γυρίσματα στις Άγριες Μέλισσες

Πολύς λόγος έχει γίνει τον τελευταίο καιρό και για το αν θα δούμε τον Γιάννη Στάνκογλου, δηλαδή τον Θωμά Κυπραίο στη νέα σεζόν της σειράς. Ο ίδιος έχει πει πως δεν εξαρτάται από αυτόν αλλά από την παραγωγή, ενώ το κοινό ανυπομονεί να μάθει τι πρόκειται να συμβεί στον χαρακτήρα του.

Βέβαια εμείς σας έχουμε το spoiler σχετικά με το τι του συμβαίνει, δείτε το εδώ, και αυτό που μπορούμε να σας πούμε με σιγουριά είναι πως δεν θα το περιμένετε με τίποτα!

Αυτό είναι το spoiler για τις Άγριες Μέλισσες

Αυτό που είδαμε ωστόσο είναι ότι ο Γιάννης Στάνκογλου βρίσκεται κανονικά στα γυρίσματα μάλιστα σήμερα ο ίδιος έκανε μία ανάρτηση από το Διαφάνι.

"Tom Cyprus ξαναχτυπά... #agriesmelisses #ant1 #ant1tv" έγραψε χιουμοριστικά.