Γιάννης Κότσιρας: «Δεν το έχω δεχθεί ακόμα» - Συγκλονίζει για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Οι σοκαριστικές δηλώσεις του

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Γιάννης Κότσιρας: «Δεν το έχω δεχθεί ακόμα» - Συγκλονίζει για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ο Γιάννης Κότσιρας ήταν χθες βράδυ καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο θάνατο του καλού του φίλου, Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, με τον ίδιο να συγκλονίζει με τις δηλώσεις του ξεκαθαρίζοντας πως δεν το έχει δεχθεί ακόμα.

Ο αγαπημένος τραγουδιστής μίλησε χθες βράδυ στο «The 2night show» και δε δίστασε να αποκαλύψει και στοιχεία που τον έχουν πονέσει βαθύτατα τον τελευταίο καιρό.

Έτσι, αφού μίλησε για τον θάνατο της μητέρας του, δείτε εδώ τις συγκλονιστικές δηλώσεις του, ο Γιάννης Κότσιρας αναφέρθηκε και στον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, ο οποίος έφυγε πολύ ξαφνικά από τη ζωή.

Αυτά είπε και συγκλόνισε ο Γιάννης Κότσιρας για τον θάνατο του Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Συγκεκριμένα είπε ο Γιάννης Κότσιρας: «Ήταν πάρα πολύ ξαφνικό. Είναι περίεργο αυτό που θα πω, αλλά έχω λίγο θυμό μέσα μου με τον Λαυρέντη, γιατί το έκανε έτσι απότομα; Δεν το περίμενε κανείς αυτό το πράγμα. Είχε πάρα πολύ πράγμα να δώσει ο Λαυρέντης. Εγώ δεν το έχω πάρει απόφαση ακόμα, δεν το δέχομαι και μάλιστα δυσκολεύομαι να πω και τραγούδια του στην παρούσα φάση».

Και πρόσθεσε: «Ήταν πολύ νέος ρε παιδί μου κι έγινε πάρα πολύ απότομα, δεν είναι κάτι που το περιμέναμε. Ο Λαυρέντης ήταν καλά, κοιμήθηκε και δεν ξύπνησε. Εγώ πραγματικά το λέω και αισθάνθηκα ότι ο Λαυρέντης δεν έφυγε, απλά είχε ανάγκη να ξεκουραστεί».