Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ρίγος συγκίνησης - "Το παιδί τελικά δεν υιοθετήθηκε, τώρα..."

Τι ανέφερε;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Ευδοκία Ρουμελιώτη: Ρίγος συγκίνησης -

Ρίγος συγκίνησης προκάλεσε σε πρόσφατη συνέντευξή της η Ευδοκία Ρουμελιώτη! "Το παιδί τελικά δεν υιοθετήθηκε, τώρα έχω μπροστά μου έναν χρόνο ακόμη για να κάνω μια κόρη". Δείτε αναλυτικά όλα όσα αποκάλυψε.

Μιλώντας στην Άννα Ζηρδέλη και την κάμερα του Πρωινού η Ευδοκία Ρουμελιώτη, αποκάλυψε για πρώτη φορά πως η υιοθεσία του μικρού Μάριου που ζούσε μαζί της τρία χρόνια, δεν προχώρησε.

Ωστόσο να αναφέρουμε πως η Ευδοκία Ρουμελιώτη και ο σύζυγός της, Νικηφόρος Χαραγκιώνης έχουν έναν γιο, τον Δημήτρη, που γεννήθηκε στις 6 Μαΐου το 2015. Δείτε εδώ μια από τις πιο τρυφερές τους στιγμές και θα λιώσετε!

Ευδοκία Ρουμελιώτη - Όλα όσα ανέφερε για την υιοθεσία που προκάλεσε συγκίνηση

"Δεν υιοθετήθηκε το παιδί τελικά. Δημιουργήθηκαν πάρα πολλά θέματα. Βρήκαμε αυτό το παιδί, το πήραμε για συγκεκριμένους λόγους. Έχει τελειώσει αυτή η ιστορία δύσκολα. Ακόμη ελπίζω ότι θα κάνω ένα κορίτσι. Κάνω τα πάντα να πείσω τον άντρα μου ότι πρέπει να κάνει μια κόρη και ότι θα αλλάξει η ζωή του. Αυτός λέει ότι είναι μεγάλος και γέρασε. Έχω μπροστά μου έναν χρόνο ακόμη να κάνω την προσπάθειά μου. Μου έχει δώσει έναν χρόνο". Αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο.

Ποια είναι η Ευδοκία Ρουμελιώτη

Η Ευδοκία Ρουμελιώτη (Αθήνα, 2 Αυγούστου 1978) είναι Ελληνίδα ηθοποιός του θεάτρου, του κινηματογράφου και της τηλεόρασης.

Σπούδασε στη Θεολογική Σχολή Αθηνών και στη Δραματική Σχολή του Βασίλη Διαμαντόπουλου. Παρακολούθησε επίσης μαθήματα υποκριτικής και θεάτρου στο Θέατρο των Αλλαγών, από όπου και αποφοίτησε το 2000.

Η πρώτη της εμφάνιση στο θέατρο ήταν στην παράσταση του ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Ρούμελης "Θανασάκης ο πολιτευόμενος". Το 2003-04 υποδύθηκε την Οφηλία στον Σαιξπηρικό "Άμλετ", που ανέβασε το Εθνικό Θέατρο, στη σκηνή Κοτοπούλη. Το 2006 (29-30/6) εμφανίστηκε στον "Κοριολάνο" του Ουίλιαμ Σαίξπηρ στο Ωδείο Ηρώδου του Αττικού, ενώ την ίδια χρονιά πρωταγωνίστησε στο πλευρό του Γιώργου Κιμούλη στο ρόλο της "Ρίτας" στο έργο "Εκπαιδεύοντας τη Ρίτα", που ανέβηκε στο θέατρο "Βρετάνια".

Στην τηλεόραση έκανε το ντεμπούτο της στην σειρά "Σαν αδελφές", σε σενάριο Ελένης Ζιώγα και σκηνοθεσία Νίκου Κουτελιδάκη. Στη συνέχεια ακολούθησαν οι σειρές "Αλίκη", "Alma Libre" και "Φιλοδοξίες" με τις οποίες έγινε γνωστή στο ευρύ κοινό. Την περίοδο 2004-05 συμπρωταγωνίστησε στο πλευρό του Θανάση Ευθυμιάδη στη σειρά "Αρχιπέλαγος".

Έπειτα, υποδυόμενη τον πρωταγωνιστικό ρόλο της Μαρίζας, μιας μαθήτριας που ερωτεύεται τον καθηγητή της (Μάριος Αθανασίου), συμβάλλει στη μεγάλη επιτυχία της σειράς Θα βρεις το δάσκαλό σου (2005-2007) του ΑΝΤ1. Τη χειμερινή τηλεοπτική περίοδο (2007-08) υποδύθηκε την Άννα, στον τρίτο κύκλο της δημοφιλούς δραματικής σειράς του Alpha TV "Αν μ' αγαπάς".

Από το 2012 είναι παντρεμένη με τον επιχειρηματία Νικηφόρο Χαραγκιώνη και έχουν αποκτήσει μαζί δύο παιδιά. Έναν βιολογικό γιο, τον Δημήτρη (γενν. 6 Μαΐου 2015) και έναν υιοθετημένο γιό, τον Μάριο.