Ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες μιλά ανοιχτά: "Αν είναι το θέλημα Του να φύγω από..."

Δείτε την ανάρτησή του

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες μιλά ανοιχτά:

Ανοιχτά μίλησε για την Θεία Κοινωνία ο Παπάς από τις Άγριες Μέλισσες με τον ίδιο να λέει μεταξύ άλλων ότι "Αν είναι το θέλημα Του να φύγω από την "μεταλαβιά". Δείτε την ανάρτηση που έκανε.

Ο κορωνοϊός έχει ανοίξει την συζήτηση γύρω από την Θεία Κοινωνία και το κατά πόσο μπορεί να κολλήσουμε μέσω αυτής τον ιό. Έτσι δεν είναι λίγα και τα διάσημα πρόσωπα που λένε την δική τους άποψη πάνω στο θέμα. Αυτό έκανε λοιπόν και ο Κωστής Σαββιδάκης τον οποίο βλέπουμε να κάνει τον παπά στις Άγριες Μέλισσες.

Ο ηθοποιός λοιπόν έκανε μια ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο Instagram στην οποία ανέβασε μια εικόνα από "το Δείπνο του Βοσκού" και έγραψε μια φράση που συνοψίζει την άποψή του γύρω από το συγκεκριμένο θέμα που έχει συζητηθεί πολύ αυτές τις ημέρες.

"Αν είναι το θέλημα Του να φύγω από την "μεταλαβιά" ... - γεννηθήτω... "Το δείπνο του βοσκού" έγραψε χαρακτηριστικά στο ποστ που έκανε, ενώ εφόσον αναφερθήκαμε στην σειρά του Ant1 να σας πούμε ότι σας έχουμε και ένα "καυτό" spoiler. Δείτε εδώ την φωτογραφία που τα μαρτύρησε όλα!

Αυτή είναι και η ανάρτηση που έκανε ο παπάς από τις Άγριες Μέλισσες

Πριν από τον παπά από τις Άγριες Μέλισσες, είχε μιλήσει ανοιχτά για την Θεία Κοινωνία και ο Νίκος Οικονομόπουλος

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Ρυθμό 949 ο Νίκος Οικονομόπουλος, εξέφρασε την άποψη του για την πίστη στο Θεό, τη Θεία Κοινωνία και τα μέτρα που πήρε η κυβέρνηση για τις εκκλησίες.

Ειδικότερα ο γνωστός τραγουδιστής μίλησε στο ραδιοφωνικό σταθμό, με τον ίδιο να αναφέρεται στο πόσο πιστεύει στον Θεό. Ο ίδιος είπε ακόμα ότι τον Χριστό τον "παίρνεις μέσα σου" και από την Θεία Κοινωνία και ο ίδιος δεν θα σταματούσε να κοινωνεί.