"Παγωτό" ο Νίκος Μουτσινάς - Ο Χρήστος Μάστορας έγινε... "Βασίλης Καρράς" και έκανε "Καλό Τσαγάκι"

Έχασε τα λόγια του ο παρουσιαστής

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor

"Παγωτό" έμεινε ο Νίκος Μουτσινάς στην σημερινή του εκπομπή, καθώς ο Χρήστος Μάστορας του είχε μια έκπληξη όταν εμφανίστηκε ως "Βασίλης Καρράς" και έκανε "Καλό Τσαγάκι". Θα λιώσετε από τα γέλια όταν δείτε την φάρσα του.

Την στιγμή που ο παρουσιαστής έκανε κανονικά την εκπομπή του, μετά από έναν σχολιασμό του, η μπάντα έπαιξε το "Όλα μοιάζουν καλοκαίρι" και εκείνη την στιγμή διέκοψε την εκπομπή η τηλεφωνική "παρέμβαση" του "Βασίλη Καρρά".

Ο παρουσιαστής τα "έπαιξε" εκείνη την στιγμή, καθώς όπως έλεγε ο "Καρράς", είχε συνεννοηθεί με την παραγωγή να παίξει ένα δικό του τραγούδι, όμως εκείνοι επέλεξαν να παίξουν Μέλισσες. Μιλώντας για τον παρουσιαστή και τα επαγγελματικά του ωστόσο, δείτε και μια συνεργασία «βόμβα» του Χρήστου Μάστορα με κορυφαίους τραγουδιστές. Θα μείνετε με την είδηση.

"Παγωτό" ο Νίκος Μουτσινάς - Δείτε την φάρσα του Χρήστου Μάστορα και το "Καλό Τσαγάκι" του

Την στιγμή λοιπόν που ο Νίκος Μουτσινάς ζητούσε συγγνώμη ανοίγει το παράθυρο και βλέπει μπροστά του τον Χρήστο Μάστορα να πίνει το τσαγάκι του και να του μιλάει από το σπίτι του, μέσω skype.

Oι δυο τους μίλησαν τόσο για το πως πέρασαν τις μέρες της καραντίνας τους, όσο και για την εμφάνιση του τραγουδιστή στην τηλεόραση, με σκοπό να τραγουδήσει και να μας κρατήσει συντροφιά μέσα από την συχνότητα του Mega, μαζί με το αγαπημένο συγκρότημα «Μέλισσες», όπου και πρόκειται να μας χαρίσουν μια αξέχαστη βραδιά με αγαπημένα τους τραγούδια που έγιναν επιτυχίες. Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφεραν στο παρακάτω βίντεο.