Ευχάριστα νέα για τον Πάνο Μουζουράκη και την σύντροφό του - Τι συνέβη;

Δείτε το βίντεο!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Ευχάριστα νέα για τον Πάνο Μουζουράκη και την σύντροφό του - Τι συνέβη;

Ευχάριστα τα νέα που έρχονται για τον Πάνο Μουζουράκη. Τι είναι αυτό που συνέβη; Η επιτυχία μεγάλη για αυτόν και την σύντροφό του. Δείτε το βίντεο που ανέβασε στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. Έκανε μια ανακοίνωση.

Ειδικότερα ο Πάνος Μουζουράκης, μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στο Instagram μας λέει για την επιτυχία που "είδε" η ταινία μικρού μήκους. την οποία δημιούργησε μαζί με την σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά. Πρόκειται για το έργο "Murder Filmaking Express" το οποίο και μπορείτε να δείτε παρακάτω.

Η ταινία έφτασε τώρα στην τελική φάση του 48ωρου Φεστιβάλ της Νέας Ζηλανδίας ενώ στην ταινία συνέβαλλε και ο Πέτρος Αντωνιάδης. Ακόμα στο project συνεργάστηκαν μέσω file sharing ο Γιώργος Φειδάς στο σενάριο, ο Αντώνης Σκόκος στη μουσική, ο Κώστας Καρύδα στα ψηφιακά special effects και ο Βασίλης Ζλατάνος στον ήχο. Ο Μουζουράκης πόζαρε δε και μπροστά στην αγαπημένη του. Σας έχουμε εδώ την φωτογραφία. Είναι full ερωτευμένοι.

Ορίστε και η ταινία

Είχαμε όμως και άλλα ευχάριστα νέα για τον Πάνο Μουζουράκη, που δημιούργησε την ταινία μικρού μήκους με την σύντροφό του

Συνεργασία "βόμβα" για τον Πάνο Μουζουράκη και θα πάθετε πλάκα μόλις δείτε με ποιον έβγαλε νέο τραγούδι, το οποίο αναμένεται να γίνει και μεγάλη επιτυχία. Το «Μου ‘μαθαν» είναι ένα μήνυμα για τον άνθρωπο του σήμερα.

Όταν η παράδοση της Κρήτης συναντάει τη μουσική, και όταν ο στίχος συναντάει την αλήθεια, τότε γεννιούνται τραγούδια σαν αυτό.

Το «Μου ‘μαθαν» είναι ένα μήνυμα για τον άνθρωπο του σήμερα. Ένα μήνυμα για τις αξίες του σήμερα. Ένα μήνυμα για την αλήθεια του σήμερα.

Με τη συνοδεία της λύρας του, την ιδιαίτερη φωνή του αλλά και τη συμμετοχή του Πάνου Μουζουράκη στο τραγούδι, ο Κώστας Χειλάς παρουσιάζει τη δική του αλήθεια μέσα από ένα άκρως συγκινητικό και γεμάτο ποικίλα και μοναδικά συναισθήματα τραγούδι.