Σοκ! Έτσι πέθανε ο Κόμπι Μπράιαντ - Στο φως το πόρισμα του ιατροδικαστή

Τι αναφέρει για το φρικτό δυστύχημα;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Σοκ! Έτσι πέθανε ο Κόμπι Μπράιαντ - Στο φως το πόρισμα του ιατροδικαστή

Εξελίξεις έχουμε αναφορικά με το φρικτό δυστύχημα στο οποίο πέθανε ο Κόμπι Μπράιαντ καθώς και 7 ακόμα άνθρωποι, ανάμεσά τους και η 13χρονη του κόρη Gigi. Διαβάστε τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή που είδε τώρα το φως της δημοσιότητας.

Στη δημοσιότητα δόθηκαν τα αποτελέσματα από τις νεκροψίες για τα θύματα της συντριβής του ελικοπτέρου μέσα στο οποίο επέβαινε και ο θρύλος του NBA, Κόμπι Μπράιαντ. Σύμφωνα μ' αυτά, η αιτία θανάτου του Μπράιαντ ήταν αμβλύ τραύμα με δύναμη, ενώ το πόρισμα του ιατροδικαστή δίνει την ίδια αιτία θανάτου και για τα υπόλοιπα οκτώ θύματα.

Αναφορικά με τον πιλότο του ελικοπτέρου, στο πόρισμα των 180 σελίδων αναφέρεται ότι ο 50χρονος Ara Zobayan, δεν είχε κάνει χρήση ναρκωτικών, αλκοόλ ή άλλων ουσιών. Η αιτία της συντριβής στις 26 Ιανουαρίου στην Καλιφόρνια βρίσκεται ακόμη υπό διερεύνηση.

Υπενθυμίζεται ότι το ελικόπτερο τύπου Sikorsky S-76 συνετρίβη σε λόφο έξω από το Λος Άντζελες, εν μέσω πυκνής ομίχλης. Οι συνθήκες είχαν καθηλώσει τα ελικόπτερα της τοπικής αστυνομίας, ωστόσο ο πιλότος είχε λάβει ειδική άδεια πτήσης από τον πύργο ελέγχου, παρά τη μικρή ορατότητα. Πάντως δύσκολες ώρες περνά και η γυναίκα του, Βανέσα. Δείτε εδώ τι έχει συμβεί.

Τα εννέα θύματα της συντριβής του ελικοπτέρου ήταν:

  • Αλίσα Αλτομπέλι, με έτος γέννησης το 2005
  • Τζον Αλτομπέλι, με έτος γέννησης το 1963
  • Κέρι Αλτομπέλι, με έτος γέννησης το 1973
  • Τζιάνα Μπράιαντ, με έτος γέννησης το 2006
  • Κόμπι Μπράιαντ, με έτος γέννησης το 1978
  • Πέιτον Τσέστερ, με έτος γέννησης το 2006
  • Σάρα Τσέστερ, με έτος γέννησης το 1974
  • Κριστίνα Μάουζερ, με έτος γέννησης το 1981
  • Αρα Ζομπαγιάν, με έτος γέννησης το 1970

Πηγή: iefimerida.gr

Έχουμε και μια δραματική εξέλιξη ωστόσο αναφορικά με το δυστύχημα του Κόμπι Μπράιαντ, που είδαμε τώρα τι αναφέρει το πόρισμα του ιατροδικαστή για το πώς πέθανε

Ειδικότερα σύμφωνα με τα όσα αναφέρει το TMZ συγγενής του πιλότου Α. Ζομπαγιάν κάνει τώρα αγωγή αφού υποστηρίζει ότι οι επιβάτες είχαν ευθύνη για την πτώση του ελικοπτέρου. Ακόμα δεν είναι γνωστό το τι ακριβώς αναφέρει η αγωγή και σε ποιους ρίχνει τις ευθύνες, ωστόσο σύμφωνα με το TMZ o άντρας υποστηρίζει ότι την ημέρα που έπεσε το ελικόπτερο οι καιρικές συνθήκες ήταν άσχημες και έτσι ο πιλότος δεν είχε ορατότητα.

Αυτό που φαίνεται να υποστηρίζουν τώρα είναι ότι το ελικόπτερο πέταξε με ευθύνη των επιβατών, ενώ το TMZ σημειώνει ακόμα ότι η αγωγή έρχεται και σε συνέχεια αυτής που κατέθεσε η Βανέσα Μπράιντ. Πάντως το ξένο μέσο διερωτάται πως γίνεται να ευθύνονται οι επιβάτες από την στιγμή που ο πιλότος έχει τον έλεγχο στο ελικόπτερο.