Νέα φωτογραφία από την πισίνα Λασκαράκη , Σουλτάτου - Κάνει παιχνίδια η Εύα

Θα σας ξετρελάνει

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Νέα φωτογραφία από την πισίνα Λασκαράκη , Σουλτάτου - Κάνει παιχνίδια η Εύα

Νέα φωτογραφία από την πισίνα της Βάσω Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου. Η μικρή Εύα κάνει παιχνίδια σε αυτή και θα σας ξετρελάνει. Το ζευγάρι περνάει όμορφες στιγμές μετά την καραντίνα μέσα στο σπίτι του.

Το ζευγάρι διανύει μια πολύ όμορφη περίοδο στη σχέση του και το βλέπουμε από τις καθημερινές αναρτήσεις που πραγματοποιούν στους λογαριασμούς τους στα social media. Ειδικά, μετά την άρση της καραντίνας κάνουν και άνετα τις βόλτες τους εκτός του σπιτιού. Ωστόσο, έχουν περιορίσει τις άσκοπες μετακινήσεις, ενώ παίρνουν τα απαραίτητα μέτρα προστασίας για την υγεία τους από τον κορωνοϊό.

Η νέα φωτογραφία από την πισίνα της Βάσω Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτο

Μπορεί βέβαια η καραντίνα να τελείωσε, όμως η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, συνεχίζουν να απολαμβάνουν χαλαρές στιγμές στο σπίτι τους. Αυτή την φορά απέδειξαν πως έχουν χιούμορ ξανά, αφού πρόσθεσαν στο σπί τους μια... πισίνα.

Και όταν λέμε πισίνα δεν εννοούμε, κανονική αλλά από εκείνες τις φουσκωτές που παίζαμε όταν ήμασταν παιδιά. Και οι δυο τους κάνουν πλάκες και πειράζουν ο ένας τον άλλο τόσο στα social media, όσο και και στην κανονική ζωή.

Αυτή την φορά η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε μια φωτογραφία με την «πισίνα» τους και έγραψε στην ανάρτηση της «το καλοκαίρι μας μόλις ξεκίνησε». Και βλέπουμε την μικρή Εύα έκανε παιχνίδια μέσα σε αυτή και όλο χαρά.

Οι δυο τους φαίνεται να περνούν όμορφες και χαλαρές στιγμές ακόμα και μέσα στο σπίτι τους. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο πάντα καταφέρνουν να βρουν κάτι για να διασκεδάσουν, ωστόσο σοκ θα πάθετε και με το σαλόνι του ζευγαριού. Πρέπει να το δείτε.

Δείτε την ανάρτηση:

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι