Νέα φωτογραφία από το σπίτι Λασκαράκη, Σουλτάτου - Θα μείνετε με τα λουλούδια στον κήπο τους

Είναι πανέμορφος

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
Νέα φωτογραφία από το σπίτι Λασκαράκη, Σουλτάτου - Θα μείνετε με τα λουλούδια στον κήπο τους

Νέα φωτογραφία από το σπίτι της Βάσως Λασκαράκη και του Λευτέρη Σουλτάτου. Θα μείνετε με τα λουλούδια που έχουν μέσα στον κήπο τους. Είναι υπέροχα και πραγματικά θα ήθελε ο καθένας να τα έχει μέσα στο σπίτι του.

Το ζευγάρι ζει τις πιο όμορφες στιγμές στη σχέση του, όπως άλλωστε βλέπουμε και από τις αναρτήσεις που ανεβάζουν καθημερινά στους λογαριασμούς τους στα social media. Οι δυο τους μετά την καραντίνα, παρέα με την μικρή Εύα κάνουν βόλτες εκτός σπιτιού, αλλά περνάνε όμορφα και μέσα στο σπίτι τους.

Μπορεί βέβαια η καραντίνα να τελείωσε, όμως η Βάσω Λασκαράκη και ο Λευτέρης Σουλτάτος, μένουν μέσα στο σπίτι και περνάνε όμορφες στιγμές τόσο μόνοι τους, όσο και τους φίλους τους. Αυτή την φορά είδαμε φωτογραφία μέσα από τον κήπο τους, ο οποίος είναι πραγματικά υπέροχος, ωστόσο σοκ θα πάθετε και με το σαλόνι του ζευγαριού. Πρέπει να το δείτε.

«Weekend mood» έγραψε η Βάσω Λασκαράκη στην ανάρτηση της. Χαζέψτε τον κήπο της εδώ:

Ωστόσο δείτε εκτός από τον κήπο και την πισίνα Λασκαράκη - Σουλτάτου

Αυτή την φορά η Βάσω Λασκαράκη ανέβασε μια φωτογραφία με την «πισίνα» τους και έγραψε στην ανάρτηση της «το καλοκαίρι μας μόλις ξεκίνησε». Και βλέπουμε την μικρή Εύα έκανε παιχνίδια μέσα σε αυτή και όλο χαρά.

Οι δυο τους φαίνεται να περνούν όμορφες και χαλαρές στιγμές ακόμα και μέσα στο σπίτι τους. Με τον έναν ή με τον άλλο τρόπο πάντα καταφέρνουν να βρουν κάτι για να διασκεδάσουν.

Δείτε την ανάρτηση:

Βάσω Λασκαράκη Λευτέρης Σουλτάτος σπίτι