Συγκλονίζει η Ζενεβιέβ Μαζαρί: "Από το 2011 που..."

Η συγκινητική ανάρτηση με τα παιδιά της

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Συγκλονίζει η Ζενεβιέβ Μαζαρί:

Μια συγκινητική ανάρτηση έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί που ανέβασε μερικές φωτογραφίες με τα παιδιά της και έγραψε μερικά λόγια για το πως βιώνει από το 2011 και μετά την μητρότητα. Δείτε τις εικόνες.

Μερικές πολύ όμορφες φωτογραφίες ανέβασε στην προσωπική της σελίδα στο Instagram η Ζενεβιέβ Μαζαρί, που ετοιμάζεται τώρα για τον τρίτο κύκλο του GTNTM.

Η ίδια καθ'όλη την διάρκεια της καραντίνας είχε κάνει ορισμένες αναρτήσεις με τα παιδάκια της και τα όσα κάνουν μέσα στο σπίτι και τώρα θέλησε να ανεβάσει και πάλι ορισμένες εικόνες, οι οποίες είναι πολύ τρυφερές.. Σε αυτές λοιπόν την βλέπουμε μαζί με τα παιδιά της, αλλά και τον άντρα της.

Μάλιστα είδαμε και πόσο πολύ έχουν μεγαλώσει, ενώ μας συγκίνησαν και τα όσα έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας, αφού μας λέει με λίγα λόγια πόσο όμορφη είναι η ζωή της από όταν έγινε μανούλα για πρώτη φορά. Άλλωστε η ίδια μας είχε δείξει το γεύμα που τρελαίνει όλα τα παιδάκια. Δείτε εδώ. Δεν είναι δύσκολο.

"Από το 2011 που έγινα πρώτη φορά μαμά και κάθε μέρα μετά η ζωή μου είναι ένα μόνιμο ηλιοβασίλεμα κάπου πάνω σε ένα μπαλκόνι skate, μουσικές, χαμόγελα ζωή" έγραψε τώρα στην λεζάντα του ποστ που έκανε και το οποίο ακολουθεί.

Μπορείτε να δείτε και τις άλλες εικόνες πατώντας το βελάκι στα δεξιά

Πριν την ανάρτηση που έκανε η Ζενεβιέβ Μαζαρί και συγκλόνισε είχε... στρώσει στην δουλειά τα παιδιά της!

Έχουμε και λέμε λοιπόν η art director αποφάσισε να βάλει τα παιδιά της να κάνουν μια από τις δουλείες του σπιτιού! Καθόλου άσχημη η ιδέα της.

"Εάν βαριούνται μπορούν να κάνουν τις δουλειές που βαριέσαι εσύ να κανείς!! Λέω εγώ τώρα!!!" έγραψε χαρακτηριστικά στην λεζάντα του βίντεο που ανέβασε στο Instagram και μας έδειξε τα παιδάκια της να πλένουν τα πιάτα!