J2US Highlights: Κόντρες, ξεσπάσματα και μια αποχώρηση "φωτιά"

Όλα όσα έγιναν!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
J2US Highlights: Κόντρες, ξεσπάσματα και μια αποχώρηση

Από όλα τα καλά είχε χθες το J2US και εμείς σας έχουμε εδώ όλα τα Highlights. Διαβάστε ποιος ξέσπασε αλλά και ποια είναι η νέα κόντρα. Έγινε χαμός και φυσικά είχαμε και μια αποχώρηση που ήταν... "φωτιά"!

Χαμός έγινε στο χθεσινό επεισόδιο του show του Open που τα είχε όλα. Έχουμε και λέμε, διαβάστε παρακάτω όλα όσα έγιναν. Σας τα έχουμε συγκεντρωμένα.

Η αδιανόητη ατάκα της Κωνσταντίνας Σπυροπούλου στο J2US

Η παρουσιάστρια την στιγμή που άκουγε τα σχόλια για την εμφάνισή της από την κριτική επιτροπή έτσι όπως ήθελε να αναφερθεί για τον εαυτό της και να αναφέρει πως δεν είναι ειδικός της μουσικής, αντί να πει δεν θέλω να γίνω τραγουδίστρια είπε κάτι που τους άφησε όλους άφωνους!

Αντί λοιπόν να πει "δεν θέλω να γίνω τραγουδίστρια" είπε "δεν θέλω να γίνω παρουσιάστρια". Εκεί ήταν που όλοι έλιωσαν από τα γέλια, και ακόμα και η ίδια δεν μπόρεσε να κρατηθεί.

Highlight στο J2US και η αδιανόητη σπόντα - Ποιος την "πέταξε" και σε ποιόν;

Όταν η Βίκυ Κάβουρα είπε τη δική της καλησπέρα σε κοινό και κριτές, σχολίασε την εμφάνιση της Βίκυς Σταυροπούλου, που ήταν αρκετά εντυπωσιακή αλλά και στο χτένισμά της, που προκάλεσε αρκετά σχόλια.

Ένα χτένισμα που είπε ότι είχε κάνει εκείνη πρώτα, με αποτέλεσμα η κριτής του «Just the two of us» να δώσει τη δική της απάντηση. «Πες μας ότι σε αντιγράφουμε κιόλας», είπε μεταξύ άλλων, ενώ έκανε και χιούμορ λέγοντας ότι την βλέπουμε ντυμένη για πρώτη φορά, με την ίδια στην συνέχεια να αναφέρει πως την επόμενη φορά θα έρθει εντελώς καλυμμένη.

Ξέσπασε η Άσπα Τσίνα στο χθεσινό επεισόδιο του J2US

Η τραγουδίστρια άκουσε κάτι στο ακουστικό της που δεν της άρεσε καθόλου. Συγκεκριμένα θεώρησε ότι αυτό που ειπώθηκε για την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου και τα τραγούδια της Αλίκης Βουγιουκλάκη πήγαινε για εκείνη.

Τότε ήταν λοιπόν που ανέφερε, "Επειδή δεν μπορώ να κοροϊδεύω κανέναν, άκουσα τη συνομιλία σας για Βουγιουκλάκη και Χατζιδάκι και πάνω από το κοντρόλ που σας έλεγαν… Κύριε Φασουλή, αφήστε γιατί σας σέβομαι και σας εκτιμώ ιδιαιτέρως. Έχω υπάρξει σε ριάλιτι… Ήμουν πίσω και άκουγα τον διάλογο… Εγώ απλά σας ενημερώνω ότι τα άκουγα όλα στο ακουστικό". Δείτε όλα όσα συνέβησαν στο παρακάτω βίντεο.

Και μια νέα κόντρα - Έγινε χαμός στο J2US

Πριν λίγες ημέρες ο Σταμάτης Φασουλής είχε κάνει κάποιες δηλώσεις για τον Τρύφωνα Σαμαρά όπου ανέφερε όταν του μίλησαν για τον παίκτη, "Για τον Τρύφωνα Σαμαρά… “άχου και δε με νοιάζει!”".

Αυτό ωστόσο δεν πέρασε απαρατήρητο από τον κομμωτή, που όταν ήρθε η στιγμή να ακούσει την κριτική επιτροπή σήμερα, ανέφερε, "Ο κύριος Φασουλής με στεναχώρησε! Βγήκε κι έλεγε για εμένα κάποια πράγματα που δεν μου άρεσαν".

Και ο κριτής του απάντησε τότε, "Κάτσε ρε παιδί μου να σου πω. Δεν αφήνεις άνθρωπο να μιλήσει. Το είπα αυτό για να ξεφύγω από την ερώτηση της Φαίης. Δεν ήθελα να μου κάνει αυτήν την ερώτηση. Μονίμως έχεις το τσίγκλισμα". Δείτε την εμφάνιση του Τρύφωνα Σαμαρά παρακάτω.

Πάγωσε ο Νίκος Κοκλώνης στο Just the 2 of Us - Τι έγινε στο show;

Όταν ο Λεωνίδας Καλφαγιάννης και η Κρυσταλλία ερμήνευσαν το «Έμεινα εδώ», προκάλεσαν μεγάλη συγκίνηση σε όλους στο πλατό. Κάτι που δεν μπόρεσε να κρύψει ούτε ο παρουσιαστής.

Ο παρουσιαστής συγκινήθηκε και δάκρυσε στον αέρα του σόου, λέγοντας, «Από τα καλύτερα τραγούδια που έχουμε ακούσει στο J2US. Μας ταξιδέψατε σε συναισθήματα τελείως διαφορετικά. Δεν είμαι άνθρωπος που κλαίω εύκολα. Είμαι συγκινημένος». Δείτε την εμφάνιση που συγκίνησε στο παρακάτω βίντεο. Πάντως έχουμε και ένα spoiler για το show. Δείτε εδώ τι θα γίνει.

.

Και η αποχώρηση φωτιά - Αυτό το ζευγάρι φεύγει από το J2US

Όλα τα ζευγάρια έβαλαν τα δυνατά τους προκειμένου να κερδίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι, ωστόσο ένα από αυτά δεν τα κατάφερε και χρειάστηκε να φύγει από το show του Open.

Ο λόγος για τον Γιάννη Δρυμωνάκο και τη Χρύσπα οι οποίοι είχαν μείνει στον τέλος προτεινόμενοι μαζί με τον Ορφέα Παπαδόπουλο και την Άρτεμις Ματαφιά.

Η Χρύσπα και ο Γιάννης Δρυμωνάκος, ερμήνευσαν το τραγούδι "Φίλα με Ακόμα", και μολονότι αποκόμισαν μερικά καλά σχόλια, δεν κατάφεραν να εξασφαλίσουν την παραμονή τους στο παιχνίδι.