Δημήτρης Σταρόβας: Η φωτογραφία από το παρελθόν με τον Μαχαιρίτσα και τον Σάκη Μπουλά

Μιλάμε για χρόνια πριν

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Δημήτρης Σταρόβας: Η φωτογραφία από το παρελθόν με τον Μαχαιρίτσα και τον Σάκη Μπουλά

Μας συγκίνησε ο Δημήτρης Σταρόβας που ξέθαψε μια φωτογραφία στην οποία τον βλέπουμε με τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα, αλλά και τον Σάκη Μπουλά που δεν είναι ποια στην ζωή. Η εικόνα μας γυρνά χρόνια πριν σε κάποια συναυλία που είχαν κάνει στο παρελθόν. Δείτε τι ανέβασε.

Μια φωτογραφία από τα παλιά βρήκε ο Δημήτρης Σταρόβας, με το στιγμιότυπο να μας φέρνει συγκίνηση για τους δυο καλλιτέχνες που έφυγαν τόσο νωρίς. Ο ίδιος άλλωστε σε συνέντευξή του πριν μερικό καιρό είχε μιλήσει για τον Μαχαιρίτσα αποκαλώντας τον "αδελφό" ενώ είχε αναφερθεί και στον Σάκη Μπουλά.

"Το έμαθα όταν μου τηλεφώνησαν κοινοί συνεργάτες μας, στις 7:00 το πρωί. Ο Λαυρέντης είχε πεθάνει γύρω στις 4:30-5:00 το ξημέρωμα, εγώ το έμαθα δύο ώρες αργότερα. Την προηγούμενη μέρα μιλούσαμε στο τηλέφωνο για το πότε θα έρθει να με δει και σε ποια παράσταση στο "Τοc Τοc", που περιοδεύαμε το καλοκαίρι και του είπα: "θα σου πω όλο το πρόγραμμα και μου λες πότε μπορείς".

Είχα να τον δω καιρό, γιατί εγώ έκανα περιοδεία, εκείνος έπαιζε με τον Πορτοκάλογλου. Ήταν αναπάντεχη και ξαφνική η είδηση του θανάτου του. Είχε θέματα υγείας, αλλά ήταν πριν από 15 χρόνια, είναι κάτι που μπορούσε να συμβεί στον καθένα".

"Τίποτα... δεν ξέρεις... μένεις... χάνεις τη γη κάτω από τα πόδια σου [...] Με το Λαυρέντη έχουμε κάνει πολλά γέλια, πολλές κουβέντες, ταξίδια μαζί, στα ξενοδοχεία μαζί, παιχνίδια, χαβαλέδες, γελούσαμε πολύ με το Λαυρέντη, όπως και με το Σάκη (Μπουλά). Μου λείπει ο Λαυρέντης, έχουμε περάσει πολλά πράγματα μαζί..." είχε πει τότε χαρακτηριστικά, ενώ τώρα ανέβασε την φωτογραφία που θα δείτε παρακάτω.

Αυτή είναι η φωτογραφία από το παρελθόν που ανέβασε ο Δημήτρης Σταρόβας μαζί με τον Σάκη Μπουλά και τον Λαυρέντη Μαχαιρίτσα

Ειδικότερα η φωτογραφία είναι από το 2008 με τον ίδιο να γράφει χαρακτηριστικά στην λεζάντα της: "Την βρήκα πριν λίγο..2008!Καλό ΣΚ..". Άλλωστε ο ίδιος είχε κάνει και μια αποκάλυψη για τον Μαχαιρίτσα. Δείτε εδώ τα όσα είπε και μας ράγισαν την καρδιά.

Στην εικόνα λοιπόν βλέπουμε τους τρεις άντρες αλλά και τον Αντώνη Μιτζέλο, ο οποίος και εμφανιζόταν τότε μαζί τους. Πρόκειται για την αφίσα της συναυλίας, στην οποία τραγούδησε και η Ελεονώρα Ζουγανέλη. Δείτε το ποστ που ακολουθεί.