Θρήνος! Πέθανε ο ηθοποιός Fred Willard

Μεγάλη απώλεια

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Θρήνος! Πέθανε ο ηθοποιός Fred Willard

Ανείπωτο θρήνο έφερε η είδηση ότι πέθανε ο κωμικός Fred Willard σε ηλικία 86 ετών. Διαβάστε τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες για τον χαμό του ηθοποιού, τον οποίο έχουμε δει σε ορισμένες πολύ γνωστές ταινίες.

Ειδικότερα ο Fred Willard "έφυγε' από την ζωή σε ηλικία 86 ετών από φυσικά αίτια, όπως ανέφερε και η οικογένειά του η οποία και γνωστοποίησε την θλιβερή αυτή είδηση.

"Ο πατέρας μου έφυγε από τη ζωή ήρεμος, χθες το βράδυ στην φανταστική ηλικία των 86 ετών. Δεν σταμάτησε να κινείται, να εργάζεται και να μας κάνει χαρούμενους μέχρι την τελευταία στιγμή" έγγραψε χαρακτηριστικά η κόρη του.

Ταινίες και σειρές στις οποίες έχει παίξει ο Fred Willard που πέθανε

Ο ίδιος ήταν ηθοποιός και κωμικός για μισό περίπου αιώνα και έχει παίξει σε ορισμένες πολύ γνωστές σειρές όπως οι:

  • Everybody Loves Raymon
  • Roseanne
  • Mad about You
  • Modern Family

Ενδεικτικά μερικές από τις ταινίες στις οποίες έπαιξε

  • This is Spinal Tap
  • Best in Show

Θρήνο είχαμε ωστόσο και στην Ελλάδα, καθώς πέθανε ένας προπονητής. Δείτε εδώ την είδηση που έφερε θλίψη.

Εκτός από τον Fred Willard πέθανε όμως και ο Αντώνης Μαυροκέφαλος

Κανείς δεν περίμενε αυτή την είδηση στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και ιδιαίτερα στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής και της εστίασης.

Ο εκλιπών, διατηρούσε επί σειρά ετών το κατάστημα σφολιατοειδών «Σπέσιαλ» και εργαστήριο αρτοζαχαροπλαστικής. Ήταν πατέρας έξι παιδιών και εργαζόταν σε ταχυφαγείο της Αγίου Ανδρέου.

Υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και παρά τη γενναία μάχη που έδωσε νοσηλευόμενος αρκετές ημέρες, δεν τα κατάφερε, όπως αναφέρει και το athensmagazine.gr