Θρήνος - Πέθανε η σκηνοθέτης Λιν Σέλτον

Μόλις 54 ετών

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Θρήνος - Πέθανε η σκηνοθέτης Λιν Σέλτον

Θρήνος επικρατεί με την είδηση πως πέθανε η γνωστή σκηνοθέτης Λιν Σέλτον. Διαβάστε τα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες για τον χαμό της που βύθισε σε θλίψη όλο τον χώρο της υποκριτικής.

Η Αμερικανίδα σκηνοθέτης Λιν Σέλτον πέθανε σε ηλικία 54 ετών, στο Λος Άντζελες την Παρασκευή 15 Μαΐου, από άγνωστη αιματολογική διαταραχή, όπως ανέφεραν οι πληροφορίες.

Ποια ήταν η Λιν Σέλτον που πέθανε

Υπήρξε υπέρμαχος του ανεξάρτητου σινεμά και κατάφερε μέσα από τις δουλειές της με ταινίες χαμηλού προϋπολογισμού, να γίνει ένα αγαπημένο άτομο στον χώρο της showbiz, με έργα όπως το «Humpday» (2009).

Συνολικά γύρισε 8 μεγάλου μήκους ταινίες σε 14 χρόνια, ενώ έκανε ένα πέρασμα και από την τηλεόραση όπου υπέγραψε στις δημοφιλείς σειρές «Mad Men», «Fresh Off the Boat», «The Mindy Project», «Glow», αλλά και τη σειρά «Little Fires Everywhere» με τη Ρις Γουίδερσπουν, στην οποία σκηνοθέτησε τέσσερα επεισόδια. Θρήνο είχαμε ωστόσο και στην Ελλάδα, καθώς πέθανε ένας προπονητής. Δείτε εδώ την είδηση που έφερε θλίψη.

Η ηθοποιός Ρις Γουίδερσπουν, ανέβασε στο Twitter ένα αποχαιρετιστήριο μήνυμα για την 54χρονη σκηνοθέτιδα, δίνοντας το δικό της αντίο στον άνθρωπο που την βοήθησε.

Εκτός από την Λιν Σέλτον πέθανε όμως και ο Αντώνης Μαυροκέφαλος

Κανείς δεν περίμενε αυτή την είδηση στην τοπική κοινωνία της Πάτρας και ιδιαίτερα στο χώρο της αρτοζαχαροπλαστικής και της εστίασης.

Ο εκλιπών, διατηρούσε επί σειρά ετών το κατάστημα σφολιατοειδών «Σπέσιαλ» και εργαστήριο αρτοζαχαροπλαστικής. Ήταν πατέρας έξι παιδιών και εργαζόταν σε ταχυφαγείο της Αγίου Ανδρέου.

Υπέστη βαρύ εγκεφαλικό επεισόδιο και παρά τη γενναία μάχη που έδωσε νοσηλευόμενος αρκετές ημέρες, δεν τα κατάφερε, όπως αναφέρει και το athensmagazine.gr