Σοκάρει με τα λόγια της η Ευτυχία Μελή από τις «8 λέξεις» - "Το ότι δεν με θάβει η μητέρα μου είναι θαύμα..."

Όλα όσα ανέφερε για το ατύχημά της

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Σοκάρει με τα λόγια της η Ευτυχία Μελή από τις «8 λέξεις» -

Σοκάρει με τα λόγια της η Ευτυχία Μελή από τις «8 λέξεις» για το τροχαίο που είχε χθες. Μέσα σε όλα ανέφερε, "Το ότι δεν με θάβει η μητέρα μου είναι θαύμα, είναι από δύο δευτερόλεπτα και πρέπει ο κόσμος να μαζευτεί και να μην τρέχει".

Η πρωταγωνίστρια της σειράς του ΣΚΑΙ, Ευτυχία Μελή, μίλησε στην εκπομπή της Τατιάνας Στεφανίδου για το περιστατικό που παραλίγο να της κοστίσει την ζωή.

Όλα όσα ανέφερε η Ευτυχία Μελή από τις «8 λέξεις» για το ατύχημά της

Χαρακτηριστικά ανέφερε, «Εγώ από δύο δευτερόλεπτα έσωσα τη ζωή μου κατά λάθος, δηλαδή ζω κατά λάθος. Κάποια στιγμή είδα από απέναντι στην παραλιακή έναν άνθρωπο, ο οποίος έχασε πολύ άσχημα τον έλεγχο του αυτοκινήτου του, χτύπησε πολλές φορές το αυτοκίνητό του σε ένα τοίχο και από την δική του την πλευρά εκσφεντονίστηκε στη δική μου την πλευρά», ενώ μιας και είπαμε για τις 8 Λέξεις δείτε και τις σοκαριστικές εξελίξεις που θα σας αφήσουν άφωνους!

Συνέχισε λέγοντας, «Εγώ πήγαινα προς Σούνιο και αυτός προς Αθήνα και πετάχτηκε σχεδόν στον αέρα. Εγώ ειλικρινά, εκείνη την ώρα είδα τον θάνατο μπροστά μου και απλά είπα στον εαυτό μου «σώστο» και πάτησα γκάζι και πέταξα το αυτοκίνητο δεξιά προς τη θάλασσα και γλίτωσα κατά λάθος.

Εντάξει, χθες ήμουν σε σοκ, σήμερα ένιωσα αγανάκτηση για το πόσο, ας πούμε κάποιοι άνθρωποι ρισκάρουν τη ζωή των άλλων, γιατί αυτός ήταν καθαρά ραλίστας, είχε μετατρέψει το παλιό του αυτοκίνητο σε ράλι… Το ότι η μαμά μου σήμερα δεν με θάβει είναι από θαύμα, είναι από δύο δευτερόλεπτα και πρέπει ο κόσμος να μαζευτεί και να μην τρέχει».

Το ποστ της λίγες ώρες μετά το ατύχημα

"Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει να πάει στην κηδεία μου. Δεν θα κλαίει , δεν θα χαιδευει το πεθαμένο σώμα μου στην κάσα. Γιατι σε ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου από την άλλη για να σωθώ από τον Ραλιστα με το άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν με φορα καταπάνω μου. Με την θέση του ξάπλα πίσω, τα γάντια του ραλιστα στα χέρια, το τιμόνι ειδικό για τρέξιμο ο κύριος (πανω από 40) βγήκε στην Παραλιακή να παίξει. Όλοι φώναζαν οτι έτρεχε με 200. Ζει.

Τον χάιδεψα με αγάπη και του ειπα οτι χαίρομαι που ζει..... αλλα χαίρομαι πιο πολυ για την μαμάκα μου που ζω εγω. Από χτες κοιτάω την φύση και τον ουρανό σαν δώρο Θεού. Αγκαλιάζω τα ζωα μου και τα φιλάω συνέχεια. Ευχαριστω τον κολλητό μου τον Δημήτρη που κατέβηκε από τον παράδεισο και με έσωσε - εκείνο το βράδυ τον είχα δει στον υπνο μου να μου λέει οτι πρέπει να με οδηγήσει εκείνος στην δουλειά για να γλιτώσω από τον Θάνατο.

Πίσω από μένα ήταν ένας διμετρος άντρας γύρω στα 35-40. Εκείνος μάλλον είχε Άγιο. ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ !!!!! Δεν έχετε δικαίωμα στην ζωή των άλλων".

Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει να πάει στην κηδεία μου. Δεν θα κλαίει , δεν θα χαιδευει το πεθαμένο σώμα μου στην...

Posted by Eftehea Meli on Saturday, May 16, 2020