Συγκλονίζει η Βάνα Μπάρμπα - "Έπλενα πιάτα για να πληρώσω..."

Μίλησε ανοιχτά για όλα!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Συγκλονίζει η Βάνα Μπάρμπα -

Συγκλονίζει με τα λόγια της η Βάνα Μπάρμπα σε πρόσφατη συνένετυξή της. Μεταξύ άλλων ανέφερε πως, "Έπλενα πιάτα για να πληρώσω τα δίδακτρα της σχολής μου". Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε.

Η ηθοποιός μιλώντας στην Σίσσυ Χρηστίδου, αποκάλυψε ότι αυτή την περίοδο ετοιμάζει τη βιογραφία της αφήνοντάς τους όλους "παγωτό", ενώ συνέχισε λέγοντας πως θέλει να αποχωρήσει από τον χώρο του θεάτρου.

Εκτός από την σημερινή της συνένετυξη που τους άφησε όλους άφωνους, δείτε και το ξέσπασμα που είχε για τον Αλέξη Γεωργούλη και τον μισθό του.

Όλα όσα ανέφερε η Βάνα Μπάρμπα για το νέο επαγγελματικό της βήμα

«Θέλω να κλείσω με αυτό, με το βιβλίο και με αυτή την παράσταση. Εγώ μπορεί να είμαι πίσω από τις κάμερες, μπορεί να κάνω παραγωγές, μπορεί να κάνω εκπομπή», δήλωσε και συνέχισε λέγοντας, «Δεν αποχωρώ από τη ζωή, αποχωρώ από το θέατρο. Είναι η ανάγκη που νιώθω». Δείτε αναλυτικά όλα όσα ανέφερε στο παρακάτω βίντεο.

Πως πήρε την βίλα του Μιχάλη Ασλάνη η Βάνα Μπάρμπα

Έτσι κατάφερε να πάρει τη βίλα του Μιχάλη Ασλάνη, η ίδια εξήγησε πως έφτασε στα χέρια της, αλλά και ποια τα εμπόδια που αντιμετωπίζει με την συγκεκριμένη κατοικία στην Μύκονο.

«Δουλεύαμε πάνω στο real estate με κάποιους συνεργάτες, δεν ήταν μόνο στη Μύκονο, αλλά και στο κέντρο της Αθήνας. Είδαμε ότι οι αλλαγές στην κυβέρνηση άνοιγαν κάποια παράθυρα, υπάρχουν χιλιάδες ακίνητα που μπορούν να αξιοποιηθούν για να είναι χρήσιμα. Έτσι πήγαμε με καλές εταιρείες και προσπαθήσαμε να κάνουμε κάτι, που δυστυχώς δεν ξέρω αν θα μπορούμε να το κάνουμε πια. Και χάσαμε χρήματα αυτή τη στιγμή…

Θα νοικιάζαμε κάποια ακίνητα, τα οποία θα τα χρησιμοποιούσαμε σε κάποια νησιά για να μένουν εργάτες από τα ξενοδοχεία, υπάλληλοι, κόσμος που δεν χωράει και δεν έχουν που να μείνουν, δεν έχουν καταλύματα προσωπικά. Εγώ είχα την τύχη να δω το σπίτι του Μιχάλη Ασλάνη, του αγαπημένου μου φίλου και το νοίκιασα για να μπορώ να το εκμεταλλευτώ γιατί δεν μας περισσεύουν χρήματα για να ζήσουμε οι Έλληνες όπως παλιά.