Η Φαίη Μαυραγάνη μιλάει για τον Μάνεση και τα αποκαλύπτει όλα - "Ο Νίκος ξέρει τηλεόραση..."

Συγκινούν τα λόγια της

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Η Φαίη Μαυραγάνη μιλάει για τον Μάνεση και τα αποκαλύπτει όλα -

Η Φαίη Μαυραγάνη μιλάει για τον άντρα της, Μάνεση και τα αποκαλύπτει όλα τόσο για εκείνον, όσο και για τα προσωπικά της, "Ο Νίκος ξέρει τηλεόραση όσο λίγοι. Από το «Στούντιο με θέα», τις «Αποκαλύψεις», το «60' Ελλάδα» μέχρι το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», πάντα κάνει κάτι διαφορετικό".

Η Φαίη Μαυραγάνη μίλησε σε πρόσφατη συνέντευξή της, στο Tv Kous Kous, τόσο για τον Νίκο Μάνεση και την επιτυχία του, αλλά και για το πώς είναι ως μαμά.

Η Φαίη Μαυραγάνη στην ζώνη του Σαββατοκύριακου σημειώνει απίστευτα νούμερα στα μηχανάκια της AGB όπως αντιστοίχως και ο σύζυγός της στον ALPHA - δείτε μάλιστα το σοκ που έπαθαν με το Νίκο Μάνεση - και έχει αποδειχθεί ένα από τα δυνατότερα χαρτιά του τηλεοπτικού σταθμού.

Όλα όσα αποκάλυψε η Φαίη Μαυραγάνη για τον Νίκο Μάνεση και την καθημερινότητά της

Η Φαίη θα επέστρεφε σε δελτίο ειδήσεων;

«Δεν είναι στις προτεραιότητές μου. Έχω κάνει πολλά χρόνια δελτίο στο παρελθόν. Τώρα με ενδιαφέρουν οι εκπομπές που δημιουργούμε εγώ και η ομάδα μου».

Κάθε σεζόν δέχεσαι προτάσεις από άλλους σταθμούς; Πώς τις διαχειρίζεσαι, τις σκέφτεσαι;

«Έχει συμβεί τα τελευταία δυο χρόνια. Είναι ωραίο να βλέπεις ότι αυτό που κάνεις προκαλεί το ενδιαφέρον και κάποιων άλλων σταθμών. Είναι μια επιβράβευση».

Έχεις σκεφτεί τι άλλο θα μπορούσες να κάνεις στην TV;

«Κάνω σκέψεις για άλλα πράγματα στην τηλεόραση όταν χάνω το ενδιαφέρον γι’ αυτό που κάνω. Αν και όταν συμβεί, πιθανώς να αναπροσαρμόσω τα ενδιαφέροντά μου».

Στο κομμάτι της ενημέρωσης, ποιοι θεωρείς ότι ξεχωρίζουν τη φετινή σεζόν;

«Δεν θα αναφερόμουν ποτέ σε ονόματα γιατί θα αδικούσα κάποιους. Η κρίση είναι υποκειμενική, εξάλλου. Αλάθητα είναι τα κριτήρια του τηλεοπτικού κοινού».

«Καμαρώνεις» για τη μεγάλη επιτυχία του Νίκου Μάνεση στον ALPHA;

«Πάντα καμαρώνω για την επιτυχία του Νίκου. Δεν είναι τυχαία, είναι αποτέλεσμα πολύωρης δουλειάς χωρίς κανένα ρεπό εδώ και 7 χρόνια. Είναι αποτέλεσμα της γνώσης του αντικειμένου, των φρέσκων ιδεών και της δουλειάς. 0 Νίκος ξέρει τηλεόραση όσο λίγοι. Από το «Στούντιο με θέα», τις «Αποκαλύψεις», το «60' Ελλάδα» μέχρι το «Σαββατοκύριακο με τον Μάνεση», πάντα κάνει κάτι διαφορετικό και δεν κοπιάρει ούτε καν τον ίδιο του τον εαυτό».

Φαίη Μαυραγάνη Τώρα Ότι συμβαίνει Opentv

Παρακολουθείς ψυχαγωγικά προγράμματα;

«Δεν είμαι κλασικός τηλεθεατής. Δεν παρακολουθώ τηλεόραση. Βλέπω μόνο ειδήσεις και πρωινές ενημερωτικές εκπομπές. Φέτος, για πρώτη φορά, επειδή έκλεισαν τα σχολεία και κοιμόμαστε αργότερα, άρχισα να χαζεύω το MasterChef»

Στην καθημερινότητα και πίσω από τις κάμερες είσαι αυτό που λέμε νοικοκυρά; Δηλαδή μαγειρεύεις, διαβάζεις τα παιδιά, κάνεις τις δουλειές του σπιτιού;

«Ακριβώς αυτό. Μαγειρεύω και φτιάχνω γλυκά και είμαι δίπλα στον Φώτη όταν διαβάζει διότι η Λυδία δεν χρειάζεται, πηγαίνει Α' Λυκείου. Και τώρα που, λόγω κορωνοϊού, δεν μπορεί να έρχεται μια κοπέλα που βοηθούσε κάθε βδομάδα στις δουλειές του σπιτιού, βοηθάμε όλοι στο σπίτι, μικροί και μεγάλοι».

Χρόνο για τον εαυτό σου βρίσκεις; Να γυμναστείς, να χαλαρώσεις, να κάνεις τα beaute σου;

«Γυμναστική, οπωσδήποτε. Χαλάρωση, λίγο δύσκολο. Για beaute θα βρω χρόνο, αλλά εξ ανάγκης. Είναι το χειρότερό μου. Βαριέμαι τα κομμωτήρια και όλα τα σχετικά».