MasterChef: Spoiler "μεγατόνων" - Αυτός είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε

Ποιος θα μας αποχαιρετήσει για πάντα;

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
MasterChef: Spoiler

To MasterChef φτάνει σιγά - σιγά στο τέλος του και τα spoiler "μεγατόνων" δεν σταματάνε να βγαίνουν! Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι ο παίκτης που αποχωρεί απόψε! Ένα είναι σίγουρο. Θα σχολιαστεί αρκετά.

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας θα χρειαστεί να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους, μιας και ήταν οι χαμένοι από την τελευταία δοκιμασία, με τον Δημήτρη Μπέλλο να έχει ασυλία.

Από την στιγμή που εκείνος δεν μπορεί να ψηφιστεί, θα δούμε Ντέμη, Μαρία, Τζον και Μάρλεν να είναι υποψήφιοι, και έναν από αυτούς να δίνει το οριστικό "αντίο" στο ριάλιτι μαγειρικής.

Spoiler "μεγατόνων" για το MasterChef - Ποιος παίκτης είναι αυτός που θα αποχωρήσει από το ριάλιτι απόψε

Ο Γιώργος ωστόσο έρχεται στο προσκήνιο για ακόμα μια φορά καθώς θα είναι ο παίκτης που θα διαμορφώσει τους δύο παίκτες μιας και είναι ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας, ενώ όπως ακούγεται, αλλά όπως σας είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, το άτομο που θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής θα είναι η Ντέμη! Και μάλιστα σας έχουμε και το επόμενο άτομο μετά από την Ντέμη που θα μας αποχαιρετήσει μια για πάντα.

Αποκάλυψη "φωτιά" για την Μαρλέν και τον Σταύρο Βαρθαλίτη

Μια αποκάλυψη ήρθε μέσα από την εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου αναφορικά με την Μαρλέν και τον Σταύρο Βαρθαλίτη από το Masterchef. Τελικά είναι σε σχέση; Σας έχουμε όλη την αλήθεια. Τι συμβαίνει ανάμεσά τους.

Ειδικότερα δύο πρώην παίκτριες του παιχνιδιού, η Άλκηστις και η Ασημίνα μίλησαν στο Έλα Χαμογέλα και αναφέρθηκαν φυσικά στο παιχνίδι μαγειρικής του Star. Οι δυο τους σχολίασαν πολλά και διάφορα με την Άλκηστις να κάνει και μια αποκάλυψη αναφορικά με την Μάρλεν, η οποία ακούστηκε ότι είναι με τον Σταύρο.

Η ίδια την γνωρίζει προσωπικά και έτσι ξεκαθάρισε το τοπίο μιλώντας στην εκπομπή. Όπως είπε "η Μάρλεν έχει ζωή έξω από το σπίτι (σ.σ. του Masterchef) ενώ αναφορικά με τον Σταύρο είπε ότι ΄"δεν είναι του γούστου της (σ.σ της Μαρλέν).

Η ίδια μίλησε ακόμα και για την Ντέμη λέγοντας πως είναι όντως vegan αφού ερχόταν στο μαγαζί που εργαζόταν και έτρωγε μονάχα τέτοια φαγητά.

Σταύρος Βαρθαλίτης Masterchef

Άλκηστις και Μαρλέν Masterchef