Masterchef: Spoiler φωτιά! Αυτά είναι τα 7 πρόσωπα "βόμβα" που φεύγουν από το παιχνίδι

Έσκασε αποκάλυψη!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Masterchef: Spoiler φωτιά! Αυτά είναι τα 7 πρόσωπα

Spoiler μεγατόνων έσκασε για το Masterchef και για τον μεγάλο τελικό καθώς έχουμε τις επόμενες αποχωρήσεις. Δείτε ποια είναι τα πρόσωπα "βόμβα" που φεύγουν και ποιοι δυο θα φτάσουν μέχρι τέλους στο παιχνίδι. Έχουμε και λέμε.

Το Masterchef επιστρέφει αυτή την εβδομάδα με τρία επεισόδια αλλά και με μια διπλή αποχώρηση. Να σας υπενθυμίσουμε ότι το παιχνίδι προβαλλόταν καθημερινά και στην συνέχεια τα επεισόδιά του μειώθηκαν σε δύο λόγω και των εξελίξεων που είχαμε με την πανδημία.

Ποιο είναι ωστόσο το spoiler "φωτιά" που έσκασε τώρα και ποιοι οι επτά παίκτες που αναμένεται να δούμε να αποχωρούν; Διαβάστε παρακάτω όλα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες. Αυτή την εβδομάδα θα δούμε δύο παίκτες να φεύγουν από το ριάλιτι μαγειρικής του Star.

Αυτά είναι τα 7 πρόσωπα "βόμβα" που φεύγουν από το Masterchef - Προσοχή ακολουθεί spoiler για το παιχνίδι

΄Ήδη εδώ στο Youweekly και μέσα από το Vnada's blog σας είχαμε αποκαλύψει ποιοι θα είναι οι επόμενοι δύο παίκτες που θα αποχωρήσουν από το παιχνίδι μαγειρικής, ενώ τώρα έχουμε και νέα πρόσωπα που δεν θα περιμέναμε με τίποτα ότι δεν θα φτάσουν μέχρι τέλους.

Έτσι τώρα σύμφωνα με το TV Έθνος θα έχουμε αποχώρηση την Δευτέρα, αλλά και την Τετάρτη. Την ίδια ώρα οι επόμενοι παίκτες που θα δούμε να αποχωρούν είναι οι: Ντέμη, Μαριάννα, Μαρλεν, Διονύσης, Γιώργος, Τζον, Δημήτρης.

Στο παιχνίδι λοιπόν, που είδαμε και την αποκάλυψη που έκανε ο Ηλίας - δείτε εδώ τι είπε, γιατί δεν επέλεξε συμπαίκτη του για να μονομαχήσουν; μείναμε με τον λόγο - θα δούμε όπως φαίνεται τον Σταυρή και τον Σταύρο να διεκδικούν το έπαθλο.