Λευτέρης Πανταζής: Τον τσάκωσαν οι φωτογράφοι και... δεν ήταν μόνος! Δείτε το πρόσωπο της γυναίκας δίπλα του

Που ήταν;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Λευτέρης Πανταζής: Τον τσάκωσαν οι φωτογράφοι και... δεν ήταν μόνος! Δείτε το πρόσωπο της γυναίκας δίπλα του

Ο Λευτέρης Πανταζής βγήκε μια βόλτα και οι φωτογράφοι τον τσάκωσαν. Πάντως ο ίδιος δεν ήταν μόνος καθώς μαζί του ήταν και μια γυναίκα. Δείτε το πρόσωπό της στις φωτογραφίες που σας έχουμε.

Τα μέτρα για την πανδημία έχουν αρθεί και οι βόλτες είναι "ελεύθερες" και πάλι, με τον γνωστό τραγουδιστή να βγαίνει από το σπίτι και να πηγαίνει μια βόλτα στο Καβούρι. Όπως ήταν φυσικό ο φωτογραφικός φακός τον έκανε τσακωτό και εμείς σας έχουμε τις εικόνες.

Αυτό που προσέξαμε ήταν ο ίδιος δεν ήταν μόνος καθώς μαζί του ήταν και μια ξανθιά γυναίκα, η οποία έχουμε να πούμε ότι ήταν πολύ όμορφη. Φυσικά δεν γνωρίζουμε ποια είναι, λογικά κάποια φίλη του τραγουδιστή, ενώ αν κρίνουμε από την εμφάνιση και των δυο τους πιθανόν είναι ο σκοπός της βόλτας τους να είναι η γυμναστική. Εξάλλου όσο είχαμε καραντίνα ο Πανταζής είχε κάνει και μερικές βόλτες με την κόρη του. Δείτε εδώ την ανάρτηση που ανέβασαν και μας ξεσήκωσαν.

Λευτέρης Πανταζής με γυναίκα
Λευτέρης Πανταζής βόλτα

Μετά το πρόσωπο της γυναίκας που ήταν μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή, τον οποίον έκαναν τσακωτό οι δημοσιογράφοι, ας δούμε και τον χορό του με την Κόνι Μεταξά

Η Κόνι Μεταξά κάνει καραντίνα με τον αγαπημένο της μπαμπά και ο Λευτέρης Πανταζής ανέβασε ένα βίντεο στην προσωπική του σελίδα στο Instagram με το τρυφερό αυτό στιγμιότυπο. Όπως θα δείτε χορεύουν το Imagine που έχει γίνει άλλωστε και το τραγούδι της καραντίνας, αφού πολλοί διάσημοι ανέβασα βίντεο στο οποίο το τραγουδούν διαδοχικά.

Τώρα η Κόνι Μεταξά με εντελώς σπιτικό look - αφού φορά τις πιτζάμες της και έχει τα μαλλιά πιασμένα - χορεύει μαζί με τον Λευτέρη Πανταζή και είναι τουλάχιστον απολαυστικοί.

"imagine... Πάντα χρειάζονται οι Beetles μας φέρνουν πιο κοντά!!!" έγραψε ο Λευτέρης Πανταζής στην ανάρτηση που έκανε και η οποία ακολουθεί.