Έσκασε μόλις! Ανακοίνωση από τον Alpha για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Τι θα συμβεί;

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Έσκασε μόλις! Ανακοίνωση από τον Alpha για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Ανακοίνωση έσκασε για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη. Διαβάστε αναλυτικά όλα όσα αναφέρει ο Alpha. Τι πρόκειται να συμβεί σήμερα (18/5); Σας έχουμε και το trailer που βγήκε στην δημοσιότητα.

Ειδικότερα σύμφωνα και με την ανακοίνωση του καναλιού ο νικητής του πρώτου Masterchef θα είναι σήμερα (18/5) καλεσμένος στην εκπομπή, με τον ίδιο να παραχωρεί μια σπάνια συνέντευξη στην οποία αναμένεται να μιλήσει για όλα. Πως κατέληξε να είναι σήμερα ο πιο γνωστός Έλληνας σεφ έχοντας δικό του κανάλι You Tube αλλά και ιδιόκτητα εστιατόρια;

Αυτή είναι η ανακοίνωση που εξέδωσε ο Alpha για την εκπομπή της Ελεονώρας Μελέτη

Ο πρώτος Έλληνας Master Chef διηγείται την πορεία του προς το απόλυτο success story αποκαλύπτοντας πώς μπήκε η μαγειρική στη ζωή του. Περιγράφει πώς πήρε την απόφαση να κυνηγήσει το όνειρό του στο Λονδίνο και πως χρειάστηκε ακόμα και να πετάξει όλα του τα ρούχα σε κάδο απορριμμάτων του αεροδρομίου προκειμένου να μην πληρώσει υπέρβαρο καθώς δεν είχε τα χρήματα. Μας περιγράφει πως βρήκε την πρώτη του δουλειά σε εστιατόριο βραβευμένο με αστέρι Michelin και απαντά στο αν τον έχουν διώξει ποτέ από εστιατόριο.

Εξομολογείται πως ένιωσε όταν έπρεπε να αποφασίσει αν θα κάνει το όνειρο του πραγματικότητα στη Νέα Υόρκη ή αν θα έμπαινε στο ριάλιτι μαγειρικής.

Πως κατέληξε να είναι σήμερα ο πιο γνωστός Έλληνας σεφ έχοντας δικό του κανάλι You Tube αλλά και ιδιόκτητα εστιατόρια; Τέλος, ο Άκης σχολιάζει τη σκληρή πραγματικότητα που βιώνει η εστίαση το τελευταίο διάστημα λόγω της πανδημίας. Πάντως η παρουσιάστρια μας είχε δείξει και μια φωτογραφία, από όταν πήγε για κούρεμα. Δείτε εδώ πώς ήταν ο κομμωτής της. Έμοιαζε με τον ρόμποκοπ σας λέω!Τρελαθήκαμε.

Είχαμε όμως και μια άλλη εξέλιξη από τον Alpha - Πότε τελειώνει η εκπομπή "Ελένη";

Σύμφωνα με πληροφορίες του «TV Έθνος» η εκπομπή της παρουσιάστριας θα ρίξει οριστική αυλαία την Παρασκευή, 17 Ιουλίου. Όπως αναφέρουν, το συμβόλαιο της Ελένης Μενεγάκη με τον Alpha λήγει ωστόσο δύο εβδομάδες μετά, την Παρασκευή, 31 Ιουλίου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με το TV Έθνος, «φλερτάρει» την Ελένη Μενεγάκη ο ΑΝΤ1, αλλά μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνεται ούτε από το σταθμό ούτε από την παρουσιάστρια που τηρεί σιγή ιχθύος.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η πρόταση αφορά πανομοιότυπη μεσημεριανή εκπομπή με αυτή που παρουσίαζε στον Alpha, κάτι που είναι και επιθυμία της ίδιας αφού η υπεροχή της στη διαφημιστική αγορά είναι γνωστή.