Άρης Σπηλιωτόπουλος: Τον πετύχαμε για τρέξιμο με την νεαρή σύντροφό του

Δείτε τις φωτογραφίες τους!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Άρης Σπηλιωτόπουλος: Τον πετύχαμε για τρέξιμο με την νεαρή σύντροφό του

Για τρέξιμο πετύχαμε τον Άρη Σπηλιωτόπουλο μαζί με τη νεότερη σύντροφό του, Φοίβη Γραμματικού. Που βρέθηκε το ζευγάρι; Δείτε τις φωτογραφίες που σας έχουμε από την βόλτα τους.

Ο Άρης Σπηλιωτόπουλος έχει βρει τον έρωτα στο πρόσωπο της κατά σχεδόν 29 χρόνια μικρότερης του Φοίβης Γραμματικού με το ζευγάρι να μοιάζει πολύ ευτυχισμένο, παρά την μεγάλη διαφορά ηλικίας. Μπορεί να ήταν κάτι που σχολιάστηκε στην αρχή της σχέσης τους, ωστόσο είναι μαζί σχεδόν τρία χρόνια αποδεικνύοντας ότι έχουν βρει την ευτυχία ο ένας στο πλευρό του άλλου.

"Είμαι καλά, από εκεί και έπειτα, η κλειδαρότρυπα κλειστή! Δεν νομίζω ότι υπάρχει κάποιος που δεν θέλει να γίνει μπαμπάς, δεν με ενοχλούν τα σχόλια για διαφορά ηλικίας, δεν υπάρχουν μαθηματικά, μόνο η χημεία λειτουργεί στα ζητήματα καρδιάς, οποιαδήποτε άλλη πράξη είναι ρατσιστική, και θεωρώ σεξιστικά τα σχόλια. Όπως και για τη σύζυγο του Μακρόν, τα θεωρώ απαράδεκτα" είχε πει χαρακτηριστικά σε συνέντευξη που είχε παραχωρήσει το 2017 ο πρώην υπουργός.

Αυτές είναι οι φωτογραφίες του Άρη Σπηλιωτόπουλου και της νεότερης συντρόφου του Φοίβης Γραμματικού, που τους πετύχαμε για τρέξιμο

Ο φωτογαρφικός φακός λοιπόν πέτυχε το γνωστό ζευγάρι στο Καβούρι, ενώ σας έχουμε εδώ και άλλες φωτογραφίες τους από την βόλτα που έκαναν πριν την καραντίνα. Δείτε που τους είχε πετύχει ο φωτογραφικός φακός, αλλά και τι έκαναν.

Τώρα το ζευγάρι βρέθηκε στο Καβούρι και αν κρίνουμε από τα ρούχα που φορούν πρέπει να είχαν βγει για γυμναστική, άλλωστε δεν είναι λίγα τα διάσημα πρόσωπα που έχουμε δει αυτές τις ημέρες να βγαίνουν έξω για να τρέξουν ή και να περπατήσουν. Από την άλλη ο καιρός είναι εξαιρετικός και μας επιτρέπει τέτοιο είδους δραστηριότητες. Παρακάτω μπορείτε να δείτε τις φωτογραφίες που τράβηξαν οι φωτογράφοι, από την βόλτα που έκαναν Άρης Σπηλιωτόπουλος και Φοίβη Γραμματικού στο Καβούρι.

Ορίστε λοιπόν οι εικόνες τους από την βόλτα στο Καβούρι

Άρης Σπηλιωτόπουλος - Φοίβη Γραμματικού
Άρης Σπηλιωτόπουλος - Φοίβη Γραμματικού το Καβούρι