Μαρία Κορινθίου: Η εντυπωσιακή πιρουέτα της κόρης της στην άμμο

Μέιναμε!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Μαρία Κορινθίου: Η εντυπωσιακή πιρουέτα της κόρης της στην άμμο

Μια εντυπωσιακή πιρουέτα έκανε στην άμμο η κόρη της Μαρίας Κορινθίου, με τη ηθοποιό να μας δείχνει στιγμιότυπα από το πρώτου τους μπάνιο στην θάλασσα. Δείτε την ανάρτηση που έκανε.

Η Μαρία Κορινθίου και η οικογένειά της έκαναν μια βόλτα στην θάλασσα με την γνωστή ηθοποιό να ανεβάζει μια φωτογραφία της στην οποία την βλέπουμε να ποζάρει με το πουά της μαγιό αλλά και ένα τεράστιο ψάθινο καπέλο. Ακόμα η ηθοποιός ανέβασε και ένα story στο οποίο βλέπουμε την 11χρονη κόρη της Ισμήνη.

Ο καιρός λοιπόν ήταν καλός ή μάλλον... καυτός με την Μαρία Κορινθίου και τον Γιάννη Αϊβάζη να κάνουν μια εξόρμηση στην θάλασσα. Στις φωτογραφίες που ανέβηκαν λοιπόν είδαμε και το κοριτσάκι τους το οποίο φαίνεται να το έχει με την γυμναστική ή με τον χορό έστω αφού κάνει μια κίνηση σαν να κάνει πιρουέτα.

Μαρία Κορινθίου κόρη πιρουέτα

"Όταν τραβάω selfie και δεν βλέπω τίποτα...." έγραψε η Μαρία Κορινθίου στο ποστ που έκανε και στο οποίο είδαμε και το εντυπωσιακό καπέλο αλλά και μαγιό που επέλεξε να φορέσει. Η ίδια να σας πούμε πάντως ότι είχε πέσει θύμα ληστείας. Δείτε εδώ τα λόγια της που σόκαραν.

Το απίστευτο που είχε κάνει στο σπίτι η κόρη της Μαρίας Κορινθίου, που είδαμε τώρα την εντυπωσιακή της πιρουέτα στην άμμο

Ενώ λοιπόν χθες ήταν πρωταπριλιά, η μικρή της θέλησε να κάνει ένα χουνέρι στον μπαμπά της και έτσι αποφάσισε να γεμίσει όλο το σπίτι με ψεύτικες κατσαρίδες για να τον τρομάξει.

«Γέμισε όλο το σπίτι με ψεύτικες κατσαρίδες και όπου πάει ο Γιάννης βλέπει και από μία! Ο Γιάννης κοιμόταν και έχουμε πάνω από το κρεβάτι κάτι σαν κουνουπιέρα και πήρε μια κατσαρίδα και την έβαλε με πετονιά… και κρεμόταν πάνω από το κεφάλι του. Ξυπνάει και άρχισε να φωνάζει! Φαίνονται σαν αληθινές» είπε χαρακτηριστικά η Μαρία Κορινθίου μιλώντας στο live που είχε κάνει η δημοσιογράφος του Πρωινού, Νάνσυ Παραδεισανού.