MasterChef: Ανατροπή! Έγινε χρήση της κάρτας ασυλίας - Ποιοι οι υποψήφιοι

Χαμός

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Ανατροπή! Έγινε χρήση της κάρτας ασυλίας - Ποιοι οι υποψήφιοι

Ανατροπή! Έγινε στο MasterChef αφού έγινε και χρήση της κάρτας ασυλίας. Ποιοι είναι τελικά οι υποψήφιοι που θα δώσουν μάχη για να παραμείνουν μέσα στο ριάλιτι μαγειρικής; Ποιος θα δει την πόρτα της εξόδου σήμερα;

Οι παίκτες της κόκκινης ομάδας χρειάστηκε να ψηφίσουν δύο συμπαίκτες τους, μιας και ήταν οι χαμένοι από την τελευταία δοκιμασία, με τον Δημήτρη Μπέλλο να έχει ασυλία.

Από την στιγμή που εκείνος δεν μπορεί να ψηφιστεί, είδαμε Ντέμη, Μαρία, Τζον και Μάρλεν να είναι υποψήφιοι, και έναν από αυτούς να δίνει το οριστικό "αντίο" στο ριάλιτι μαγειρικής.

Ο Γιώργος ωστόσο έρχεται στο προσκήνιο για ακόμα μια φορά καθώς θα είναι ο παίκτης που θα διαμορφώσει τους δύο παίκτες μιας και είναι ο κάτοχος της κάρτας ασυλίας. Όπως και έκανε ανατροπή, αφού όχι μόνο την χρησιμοποίησε αλλά την έδωσε και στην Μαρία και έφερε μεγάλη ανατροπή στο παιχνίδι.

Τελικά υποψήφιοι κατέληξαν να είναι η Ντέμη και ο Τζον, ενώ όπως ακούγεται, αλλά όπως σας είχαμε αναφέρει και στο παρελθόν, το άτομο που θα αποχωρήσει από τον διαγωνισμό μαγειρικής θα είναι η Ντέμη! Και μάλιστα σας έχουμε και το επόμενο άτομο μετά από την Ντέμη που θα μας αποχαιρετήσει μια για πάντα.

Πριν από τους υποψήφιους και την κάρτα ασυλίας ο Διονύσης έφτιαξε ένα δώρο στον Γιώργο

Απίστευτο και όμως αληθινό, ότι ο Διονύσης έφτιαξε δώρο στη σύντροφο του Γιώργου. Με το που ξεκίνησε το σημερινό επεισόδιο του MasterChef, είδαμε αυτό το τρομερό δώρο που ετοίμασε ο παίκτης του ριάλιτι για την Λότους.

Το σημερινό επεισόδιο του MasterChef ξεκίνησε με πλάνο τον Γιώργο που γυμναζόταν. Ο παίκτης του reality μαγειρικής αποκάλυψε on camera ότι κάνει καθημερινά γυμναστική στο σπίτι, για να κρατιέται σε φόρμα.

Ο ίδιος ωστόσο θέλησε να δείξει στους τηλεθεατές το δώρο που θα κάνει στη σύντροφό του Λότους μετά την έξοδό του από το MasterChef.

Συγκεκριμένα, με τη βοήθεια του Διονύση, ο Γιώργος έφτιαξε έναν υποτιθέμενο πάπυρο, που περιέχει ζωγραφιές.

Δείτε το δώρο:

MasterChef Διονύσης Γιώργος δώρο Λότους