MasterChef: Απίστευτοι χαρακτηρισμοί του Διονύση «Είσαι καραγκιόζης»

Χαμός με τον Γιώργο

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Απίστευτοι χαρακτηρισμοί του Διονύση «Είσαι καραγκιόζης»

Απίστευτοι χαρακτηρισμοί του Διονύση στο MasterChef λέγοντας στον Γιώργο «είσαι καραγκιόζης». Στο σημερινό επεισόδιο γίνεται χαμός, με τους παίκτες να έχουν δώσει ρεσιτάλ, με τις εντάσεις που βλέπουμε.

Οι εντάσεις στο MasterChef δεν έλειψαν ούτε σήμερα και συγκεκριμένα κατά τη διάρκεια της δοκιμασίας αποχώρησης.

Ο Γιώργος ήθελε να βοηθήσει την Ντέμη που είναι υποψήφια και έδινε την δική της μαγειρική “μάχη” κάτω, ενώ η ίδια δεν ήθελε καμία βοήθεια, μόνο από τη Μαριάννα, μια απίστευτη αποκάλυψη ωστόσο έκανε και ο πρώην παίκτης, Κώστας Νταλλιάνης για τα ψέμματα στο παιχνίδι.

«Ντέμη, καθάρισε λίγο τον πάγκο σου, όταν έχεις χρόνο, γιατί έχεις πολλά να κάνεις ακόμα», είπε ο Γιώργος στη Ντέμη και ο Διονύσης εξερράγη γιατί πριν ο Γιώργος είχε δώσει την κάρτα ασυλίας στην Μαρία.

Η ένταση ξεκίνησε με τον Διονύση να αποκαλεί τον Γιώργο ακόμα και «καραγκιόζη».

Πριν την ένταση μεταξύ Γιώργου και Διονύση υπήρξαν και απίστευτοι χαρακτηρισμοί κατά του Δημήτρη

Ξέσπασε ο Γιώργος στο MasterfChef. «Ο Μπέλλος κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας». Χαμός στο αποψινό επεισόδιο με το γλέντι να έχει ξεκινήσει από τη πρώτη στιγμή κιόλας του νέου επεισοδιού.

Βραδιά αποχώρησης η αποψινό στο μαγειρικό ριάλιτι και τα «άκουσε» για τα καλά ο Δημήτρης Μπέλλος από όλους. Όλοι οι παίκτες σκοπεύουν να κινηθούν στρατηγικά και στο στόχαστρο των περισσότερων είναι η Μάρλεν αλλά και η Μαρία με τον Μπέλλο. Μάλιστα όλοι τον κατηγορούν ότι επηρεάζεται πολύ από την αγαπημένη του και κάνει πράγματα που δεν θα έπρεπε προκειμένου να τη βοηθήσει.

Ο Γιώργος σε μια συζήτηση με τον Διονύση, λέει ανοιχτά πως πιστεύει ότι ο Μπέλλος κρύβεται πίσω από τα φουστάνια της Μαρίας και δεν ψηφίζει μαγειρικά αλλά στρατηγικά για να σώσει την αγαπημένη του/

Δείτε όσα είπε: