MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε σήμερα

Ποιος δεν τα κατάφερε;

Αρθρογράφος: Ανθή Ιωαννίδου
Ανθή Ιωαννίδου
MasterChef: Αυτός ο παίκτης αποχώρησε σήμερα

Ανατροπή στο MasterChef, καθώς αυτός ο παίκτης αποχώρησε σήμερα. Μπορεί να έβαλε τα δυνατά της, αλλά τελικά το πιάτο της δεν κατάφερε να πείσει τους κριτές με αποτέλεσμα, να είναι αυτή που τελικά αποχωρεί από το παιχνίδι.

Ποτέ δε λείπουν οι διαμαρτυρίες πριν και κατά τη διάρκεια της ψηφοφορίας. Ακόμα και εκείνοι, που γνωρίζουν ότι θα ψηφιστούν, δε διστάζουν να σχολιάσουν και να εκφράσουν τη δυσαρέσκειά τους στο MasterChef 4.

Ο μαγειρικός αγώνας της ημέρας αυτής στο MasterChef 4 κρίθηκε με ένα πιάτο αντιγραφής από τον γνωστό chef Δημήτρη Κοντόπουλο, που έδειξε το μεγαλείο της ευγενούς άμιλλας. Θα επιβεβαιωθούν άραγε τα spoiler για την αποχώρηση των παικτών ως τον τελικό;

Και ναι τελικά επιβεβαιώθηκαν, αφού αυτή που δεν τα κατάφερε ήταν η Ντέμη και έτσι είδε την έξοδο από το ριάλιτι μαγειρικής, μια απίστευτη αποκάλυψη ωστόσο έκανε και ο πρώην παίκτης, Κώστας Νταλλιάνης για τα ψέμματα στο παιχνίδι.

Πριν την αποχώρηση της Ντέμης χαμός έγινε και στο Twitter

Πάρτι στο twitter με το MasterChef. «Ντέμη φεύγοντας εκτός από το πουκάμισο, τα σαλαμια πάρε και τον Διονύση», ήταν μερικά από τα σχόλια που είδαμε στα social media για τον πανικό που έχει επικρατήσει στο παιχνίδι.

Χαμός στο σημερινό επεισόδιο με πολλές εντάσεις, αφού ο Γιώργος που είναι κάτοχος της κάρτας ασυλίας τελικά διάλεξε να σώσει την Μαρία.

Παράλληλα, βλέπουμε ότι ο Τζον ψηφίζει την Κατερίνα λέγοντάς της ότι πιστεύει πως αν δεν ήταν ο Δημήτρης δε θα είχε βγάλει καν καλό πιάτο.

Και υποψήφιοι καταλήγουν ο Τζον με την Ντέμη. Στο Twitter επικράτησε χαμός και εμείς σας συγκεντρώσαμε τα καλύτερα σχόλια.

Δείτε τα: