Η χαρμόσυνη ανακοίνωση της Ζέτας Μακρυπούλια - Έκανε γνωστό πως...

Τι συνέβη;

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor
Η χαρμόσυνη ανακοίνωση της Ζέτας Μακρυπούλια  - Έκανε γνωστό πως...

Η Ζέτα Μακρυπούλια έκανε μια πολύ χαρμόσυνη ανακοίνωση μετά την καραντίνα. Αφού, έκανε γνωστό πως από χθες το Ρουκ Ζουκ επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με ολοκαίνουρια επεισόδια που θα γεμίσουν τα μεσημέρια μας με χιούμορ και γέλια.

Η Ζέτα Μακρυπούλια μπορεί να είχε «παγώσει» τα γυρίσματα της εκπομπής της λόγω του κορωνοϊού, ωστόσο όπως πολλά προγράμματα επέστρεψαν, έτσι και το αγαπημένο τηλεπαιχνίδι που έχει αγαπήσει πολύ κόσμος. Το ίδιο έχει κάνει και η παρουσιάστρια, αφού όπως είχε αποκαλύψει στην αρχή ήθελε πολύ να το παρουσιάσει. Ενώ, και σε τηλεθέαση «σκίζει» με τα νούμερα που σημειώνει να είναι «βόμβα».

Η Ζέτα Μακρυπούλια χθες, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram έκανε γνωστό πως από το μεσημέρι ξεκίνησε και πάλι το Ρουκ Ζουκ με νέα επεισόδια και μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους το trailer.

«Το Ρουκ Ζουκ Είναι Εδώ Ενωμένο Δυνατό!
Επιστρέφουμε σήμερα με καινούργια επεισόδια και έχω μεγάλη χαρά!! Βέβαια τα επεισόδια αυτά έχουν γυριστεί προ Κορονοϊού, όμως θα ήταν άδικο για τις ομάδες που κέρδισαν να μην ακολουθήσουμε τη σειρά που είχαμε πριν τη διακοπή. Ευκαιρία να θυμηθούμε πως ήμασταν πριν απ όλα αυτά! Μου λείψατε πααααρα πολύ! Σας περιμένω στις 3:00 πάντα στον Αντ1», έγραψε στη λεζάντα της.

Η ανακοίνωση του σταθμού για την Ζέτα Μακρυπούλια

Οι ηθοποιοί ντύνονται και πάλι τους ρόλους τους, η πλοκή ξετυλίγει το νήμα της και οι τηλεθεατές μαζεύονται ξανά μπροστά από τη μικρή οθόνη για να συγκινηθούν, να γελάσουν και να ταξιδέψουν μέσα από τις νέες ιστορίες των αγαπημένων τους σειρών.

Από τη Δευτέρα 18 Μαΐου οι σειρές του ΑΝΤ1 κάνουν δυναμικό comeback με ολοκαίνουρια επεισόδια, καθώς είχαν αφήσει «ανοιχτούς λογαριασμούς» με τους τηλεθεατές. Oι ήρωες που αγαπήσαμε ξαναμπαίνουν στα σπίτια μας, φέρνοντας μαζί τους έντονα συναισθήματα, γέλιο, συγκίνηση, ανατροπές και εκπλήξεις.

Από την επόμενη εβδομάδα οι «Άγριες Μέλισσες» (Δείτε εδώ τα νέα επεισόδια), η «Γυναίκα Χωρίς Όνομα» , το «Μην Ψαρώνεις», το «Αν Ήμουν Πλούσιος» και το «Πέτα τη Φριτέζα» επιστρέφουν και θα γίνουν για άλλη μια φορά αναπόσπαστο κομμάτι της καθημερινότητάς μας.

ΑΝΤ1 προγράμματα επιστροφή

Μεγάλη επιστροφή και για τα γερά χαρτιά της ψυχαγωγίας! Το «The 2Night Show» θα ξεκινήσει αυτή την Τετάρτη 13 Μαΐου, με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου να υποδέχεται τους εκλεκτούς καλεσμένους του και πάλι στο πλατό, ενώ, από τις 17 Μαΐου και για τρείς ακόμη Κυριακές, θα απολαύσουμε μια επετειακή version του Still Standing, το «Still Standing Golden Edition», γεμάτο ερωτήσεις από τα 30 χρόνια ιστορίας του ΑΝΤ1.

Με νέα επεισόδια, από τη Δευτέρα 18 Μαΐου, έρχονται δυνατά το «Rouk Zouk», το «Still Standing» και το «Best Friend’s Fear».

Συνεχίζουμε, λοιπόν, πιο δυνατοί και Μένουμε Ασφαλείς, παρέα με τις αγαπημένες μας συνήθειες στον ΑΝΤ1.