"Βόμβα": Από το Μπρούσκο μπαίνει στο 8 Λέξεις ο...

Αυτό και αν είναι έκπληξη

Ελένη Ζουγανέλη
Youweekly Editor

Μια «βόμβα» έσκασε για τις 8 Λέξεις και τα νέα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς. Συγκεκριμένα, ηθοποιοί από το Μπρούσκο, αλλά και το Τατουάζ θα μπουν στο σενάριο και θα τους δούμε με το που επιστρέψει στις τηλεοπτικές μας οθόνες από τη νέα σεζόν.

Συγκεκριμένα, μετά το τέλος της καραντίνας που επιστρέφουμε σιγά - σιγά στην καθημερινότητα μας, ξεκινάνε και τα γυρίσματα πολλών σειρών. Σύντομα θα ξεκινήσουν και τα γυρίσματα της σειράς του ΣΚΑΙ, 8 Λέξεις.

Σήμερα το πρωί, ρεπορτάζ της εκπομπής «Στην φωλιά των κου κου» και του Γιάννη Πουλόπουλου, δυο επιτυχημένοι ηθοποιοί που πρωταγωνίστησαν στις σειρές Μπρούσκο και Τατουάζ, θα επιστρέψουν μέσα από τις 8 Λέξεις και θα ξεκινήσουν τα γυρίσματα από τον Ιούνιο.

Ο λόγος για τον Θεοχάρη Ιωαννίδη και τον Νίκο Πολυδερόπουλο. Ωστόσο, πριν παιχτεί στις τηλεοπτικές μας οθόνες, δείτε και ένα απίστευτο αποκλειστικό με την Ηλιάνα να πράττει έναν φόνο.

Μια δήλωση «βόμβα» έκανε και ηθοποιός από τις 8 Λέξεις - "Κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου πριν..."

Ανατριχιαστικές είναι οι τελευταίες δηλώσεις ηθοποιού από τις 8 Λέξεις που κατάφερε να σωθεί από ένα σοβαρό τροχαίο ατύχημα. Μέσα σε όλα τόνισε, "Κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου από την άλλη για να σωθώ από τον Ραλίστα".

Το κοινό την γνώρισε και την αγάπησε από το σήριαλ «8 λέξεις» στον ΣΚΑΪ, να υποδύεται τη Κατερίνα Μαρόγλου, σύζυγο του Μιλτιάδη, ωστόσο κανείς δεν περίμενε να ακούσει κάποια είδηση όπως και αυτή.

Όλα όσα ανέφερε η Ευτυχία Μελή από τις 8 Λέξεις για το τροχαίο της

Η ηθοποιός Ευτυχία Μελή περιγράφει σήμερα για το πώς γλίτωσε την τελευταία στιγμή από ένα σοβαρό τροχαίο, που μπορούσε να της είχε στοιχίσει και την ζωή. Ο τρόπος που περιγράφει όλα όσα συνέβησαν, φανερώνει πόσο πολύ τρόμαξε αλλά και πόσο τυχερή νιώθει που έδρασε γρήγορα και σώθηκε από θαύμα, ενώ μιας και είπαμε για τις 8 Λέξεις δείτε και τις σοκαριστικές εξελίξεις που θα σας αφήσουν άφωνους!

Χαρακτηριστικά ανέφερε, "Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει να πάει στην κηδεία μου. Δεν θα κλαίει , δεν θα χαιδευει το πεθαμένο σώμα μου στην κάσα. Γιατι σε ΜΟΝΟ ΔΥΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΑ κατάφερα να πετάξω το αμάξι μου από την άλλη για να σωθώ από τον Ραλιστα με το άσπρο αυτοκίνητο που ερχόταν με φορα καταπάνω μου. Με την θέση του ξάπλα πίσω, τα γάντια του ραλιστα στα χέρια, το τιμόνι ειδικό για τρέξιμο ο κύριος (πανω από 40) βγήκε στην Παραλιακή να παίξει. Όλοι φώναζαν οτι έτρεχε με 200. Ζει.

Τον χάιδεψα με αγάπη και του ειπα οτι χαίρομαι που ζει..... αλλα χαίρομαι πιο πολυ για την μαμάκα μου που ζω εγω. Από χτες κοιτάω την φύση και τον ουρανό σαν δώρο Θεού. Αγκαλιάζω τα ζωα μου και τα φιλάω συνέχεια. Ευχαριστω τον κολλητό μου τον Δημήτρη που κατέβηκε από τον παράδεισο και με έσωσε - εκείνο το βράδυ τον είχα δει στον υπνο μου να μου λέει οτι πρέπει να με οδηγήσει εκείνος στην δουλειά για να γλιτώσω από τον Θάνατο.

Πίσω από μένα ήταν ένας διμετρος άντρας γύρω στα 35-40. Εκείνος μάλλον είχε Άγιο. ΜΗΝ ΤΡΕΧΕΤΕ ΒΡΕ ΠΑΙΔΙΑΑΑΑΑΑ !!!!! Δεν έχετε δικαίωμα στην ζωή των άλλων".

Σήμερα η μαμά μου Ειρήνη δεν θα έχει να πάει στην κηδεία μου. Δεν θα κλαίει , δεν θα χαιδευει το πεθαμένο σώμα μου στην...

Posted by Eftehea Meli on Saturday, May 16, 2020