Νεκρός στο διαμέρισμά του γνωστός ηθοποιός με την κοπέλα του - Βρέθηκαν υπολείμματα λευκής σκόνης

Είχε παίξει σε πασίγνωστη ταινία!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Νεκρός στο διαμέρισμά του γνωστός ηθοποιός με την κοπέλα του - Βρέθηκαν υπολείμματα λευκής σκόνης

Υπολείμματα λευκής βρέθηκαν στο διαμέρισμα του γνωστού ηθοποιού οποίος εντοπίστηκε νεκρός μαζί με την κοπέλα του. Μάλιστα ο ίδιος είχε παίξει σε μια πασίγνωστη ταινία, που σίγουρα θα ξέρετε. Διαβάστε παρακάτω όλα όσα αναφέρουν οι πληροφορίες.

Ο λόγος για τον Gregory Tyree Boyce και την Natalie Adepoju που ήταν 27 ετών. Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στο διαμέρισμα του ηθοποιού, που είχε παίξει στην πασίγνωστη ταινία το Twilight. Το ζευγάρι βρέθηκε νεκρό στις 13 Μαϊου με το ΤΜΖ να αναφέρει ότι εντοπίστηκαν στο σπίτι υπολείμματα λευκής σκόνης, με την είδηση ωστόσο να μην έχει ακόμα επιβεβαιωθεί.

Ο ίδιος όπως αναφέραμε είχε παίξει στο Twilight και συγκεκριμένα στην πρώτη ταινία της σειράς, στην οποία είχε υποδυθεί τον Tyler Crowley. Πάντως θρήνος ήρθε και με μια άλλη είδηση καθώς πέθανε ένας πασίγνωστος ηθοποιός που είχε παίξει μάλιστα και σε ταινία του Κώστας Γαβρά. Δείτε εδώ την είδηση που σόκαρε.

Λίγα λόγια για την ταινία twilight στην οποία έπαιξε ο γνωστός ηθοποιός που βρέθηκε νεκρός μαζί με την κοπέλα του στο διαμέρισμά του, όπου πληροφορίες αναφέρουν ότι εντοπίστηκαν τα υπολείμματα λευκής σκόνης

To Λυκόφως (αγγλ. Twilight) είναι ρομαντική ταινία φαντασίας, σε σκηνοθεσία Κάθριν Χάρντγουικ και βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Στέφανι Μέγιερ. Οι βασικοί χαρακτήρες της ταινίας είναι η Μπέλα Σουάν και ο Έντουαρντ Κάλεν, που έπαιξαν η Κρίστεν Στιούαρτ και o Ρόμπερτ Πάτινσον, αντίστοιχα. Η υπόθεση επικεντρώνεται σε μία έφηβη και έναν βρυκόλακα που ερωτεύονται μέχρι θανάτου.

Το έργο ήταν σε εξέλιξη για περίπου τρία χρόνια, από την Paramount Pictures πριν μπει σε φάση προ-παραγωγής από την Summit Entertainment. Το μυθιστόρημα διασκευάστηκε για την μεγάλη οθόνη από την Μελίσα Ρόζενμπεργκ στα τέλη του 2007. Η ταινία γυρίστηκε κυρίως στην Ουάσινγκτον και το Όρεγκον στις αρχές του 2008.

Το Λυκόφως κυκλοφόρησε στις αμερικάνικες αίθουσες στις 21 Νοεμβρίου 2008 και στις ελληνικές στις 31 Δεκεμβρίου 2008 και απέσπασε 35,7 εκατομμύρια δολάρια την πρώτη ημέρα προβολής. Μέχρι τις 30 Μαΐου 2009, η ταινία είχε αποσπάσει 382.133.300 δολάρια στο παγκόσμιο box office και 148.771.132 δολάρια σε DVD μόνο στην Βόρεια Αμερική. Το soundtrack κυκλοφόρησε στις 4 Νοεμβρίου 2008, σύμφωνα και με την wikipedia.