MasterChef: "Καρφιά" από τον Γιώργο μετά την αποχώρηση της Ντέμης - "Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία..."

Τα είπε όλα με ένα ποστ

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
MasterChef:

"Καρφιά" είχαμε χθες από τον Γιώργο μετά την αποχώρηση της Ντέμης στο MasterChef! Με ένα μήνυμα όλο υπονοούμενο, ανέφερε, "Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από τούτη: Να απαντάς στην κακία με καλοσύνη".

Η 35χρονη μαγείρισσα αποχαιρέτησε οριστικά το ριάλιτι μαγειρικής, καθώς ηττήθηκε από τον Τζον στη δοκιμασία αποχώρησης. Μπορεί το ταξίδι της να σταμάτησε εδώ, ωστόσο οι κόντρες όχι.

To post "καρφί" από τον Γιώργο μετά την αποχώρηση της Ντέμης στο MasterChef

Λίγες ώρες μετά το τέλος της προβολής του επεισοδίου ο Γιώργος Λασκαρίδης μοιράστηκε στα instastories ένα ρητό του Νίκου Καζαντζάκη, που έγραφε, "Δεν υπάρχει μεγαλύτερη τιμωρία από τούτη: Να απαντάς στην κακία με καλοσύνη".

Μιλώντας για το ριάλιτι και τις αποχωρήσεις ωστόσο, είχε έρθει στο φως ακόμα μια απίστευτη αποκάλυψη που έκανε και ο πρώην παίκτης, Κώστας Νταλλιάνης για τα ψέμματα στο παιχνίδι.

Να αναφέρουμε πως η παίκτρια ήταν υποψήφια μαζί με την Μαρία και τον Τζον, ωστόσο ο Γιώργος έκανε τη μεγάλη έκπληξη και έδωσε την Κάρτα Ασυλίας στην 21χρονη, Μαρία.

MasterChef 'καρφιά' Γιώργος Ντέμη instagram

5+1 πράγματα που δεν ξέραμε για την Ντέμη Γεωγρίου του Masterchef - Η καταγωγή, η ηλικία

  • Η Ντέμη Γεωργίου είναι 34 χρονών.
  • Ήρθε στον διαγωνισμό, καθώς θέλει να είναι η πρώτη, vegan γυναίκα MasterChef!
  • Η Ντέμη θα δοκιμάσει ό,τι χρειάζεται, κατά τη γνώμη της, προκειμένου να προχωράει κάθε φορά και από λίγο στον διαγωνισμό.
  • Έχοντας την υποστήριξη της συζύγου της σε ό,τι και αν κάνει, θα προσπαθήσει να κερδίσει τον τίτλο της επόμενης Ελληνίδας MasterChef.
  • Η σύζυγός της, με την πίστη της στις μαγειρικές της ικανότητες, παρότρυνε την Ντέμη να δώσει φωνή στον Βιγκανισμό και να δείξει, όχι μόνο στους κριτές αλλά και στον κόσμο, που ακολουθεί το MasterChef 4, ότι και αυτή η κουζίνα είναι νόστιμη.
  • Με τον δυναμισμό να ξεπερνά βασικά εμπόδια σε γευσιγνωσία και χρήση υλικών, λόγω των διατροφικών της πεποιθήσεων, η Ντέμη έρχεται για να δώσει, αλλά και να πάρει μαθήματα, μέσα από τον διαγωνισμό.