Άγριες Μέλισσες: Ξεσάλωσε το Twitter - "Ο κερατάς, ο γκόμενος και η σχεδόν γυναίκα του..."

Χαμός με την επιστροφή της σειράς!

Αρθρογράφος: Πένυ Πέτρου
Πένυ Πέτρου
Άγριες Μέλισσες: Ξεσάλωσε το Twitter -

" Ο κερατάς, ο γκόμενος, η σχεδόν γυναίκα του και το αίσθημα του" διαβάσαμε σε ένα από τα ποστ που είδαμε στο Twitter και πεθάναμε στο γέλιο. Διαβάστε τα όσα έγραψαν οι χρήστες της πλατφόρμας για την επιστροφή της σειράς Άγριες Μέλισσες. Τα σχόλια πολλά και "καυτά".

Χαμός έγινε για ακόμα μια φορά στο μέσο κοινωνικής δικτύωσης που τρελαίνεται να σχολιάζει τα όσα συμβαίνουν στην επικαιρότητα και φυσικά στις αγαπημένες μας τηλεοπτικές σειρές. Χθες Δευτέρα (18/5) είχαμε το νέο επεισόδιο της σειράς του Ant1 που λόγω και του κορωνοϊού είχε σταματήσει, όπως και άλλες σειρές άλλωστε, να προβάλλεται.

Πλέον λοιπόν η σειρά γύρισε και τα πληκτρολόγια πήραν φωτιά στην πλατφόρμα. Διαβάστε παρακάτω τα καλύτερα σχόλια που είδαμε για την σειρά. Πώς σχολίασαν οι χρήστες την επιστροφή της;

Αυτά είναι τα καλύτερα σχόλια που είδαμε στο Twitter για τις Άγριες Μέλισσες - Οι χρήστες ξεσάλωσαν, δείτε την σκηνάρα με τον... "κερατά και τον γόμενο"

"Κοιτα εδω σκηνηκαρα. Ο κερατας ο γκομενος η σχεδον γυναικα του και το αισθημα του".

"Πέσανε πολύ τα ποσοστά τηλεθέασης στις #AgriesMelisses . Κάντε κάτι επιτέλους με τη σχέση Ελένης-Λάμπρου γιατί αλλιώς τα ποσοστά θα πέσουν κι'αλλο..."

"AgriesMelisses η μυρσίνη δάσκαλακη (Κομνηνού) σεβαστού, κόρη εργοστασιαρχη υφασμάτων, μοιράζει στο φτωχό και ταλαιπωρο διάφανι Σανέλ δώθε κειθε για να σκάβει η αγροτισσα την πατάτα με στυλ". Σας έχουμε βέβαια και μια εξέλιξη φωτιά στην σειρά. Δείτε εδώ τι θα γίνει. Ο Δούκας πάει φυλακή!

"AgriesMelisses επίσης γτ ο κύπραιος έχει τέτοιο άχτι τον δούκα; στην τελική η γυναίκα του τον κάλεσε στο διάφανι με την οποία επηδιοσαντο χωράφια πήρε λίρες πήρε. Δε φτάνει που μπαστακωθηκε με το έτσι θελω τα δικά του δικά του αλλά και των σεβαστών πάλι δικά του;"

"Αγαπώ Βιολέτα που είπε στον Παναγιώτη βάλε κατσαρόλα να μαγειρεψουμε και να το πάμε στους ανθρώπους"