"Καυτό" ατύχημα για την Ελένη - Προσπάθησε να το σώσει αλλά... δεν τα κατάφερε

"Πάγωσαν" στο πλατό

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor

"Καυτό" ατύχημα είχε η Ελένη Μενεγάκη στην σημερινή της εκπομπή. Η παρουσιάστρια προσπάθησε να το σώσει αλλά δεν τα κατάφερε και φάνηκε στον αέρα. Τι συνέβη ακριβώς όμως;

H παρουσιάστρια είχε έντονο πρόβλημα με το μικρόφωνό της, με την ίδια να προσπαθεί να το φτιάξει όσο καλύτερα μπορεί, ωστόσο η κάμερα την "συνέλαβε" μετά το τέλος ενός βίντεο να προσπαθεί να το φτιάξει "ταράζοντας" τα νερά.

Το "καυτό" ατύχημα της Ελένης στον αέρα

“Ρε παιδιά τι να κάνω όμως; Πρέπει να μπει μέσα” ανέφερε η παρουσιάστρια λίγο πριν καταλάβει πως είναι και πάλι στον αέρα. Η ίδια μόλις το κατάλαβε γέλασε και έδωσε πάσα για διαφημίσεις λέγοντας, “Λοιπόν, πάμε σε διαφημιστικά μηνυματάκια για πολύ λίγο και επιστρέφουμε κοντά σας. Μείνετε όπως είστε!”. Ωστόσο, πότε βάζει τέλος η Ελένη Μενεγάκη στην εκπομπής της; "Έσκασε" η ημερομηνία για το τέλος της «Ελένης».

'Καυτό' ατύχημα Ελένη Μενεγάκη

Πριν το ατύχημα ωστόσο είχε και μια επιστροφή συνεργάτη της λίγο πριν το "τέλος"

"Βόμβα" έσκασε σήμερα στο πλατό της Ελένης Μενεγάκης καθώς επέστρεψε συνεργάτης της λίγο πριν το "τέλος"! Δεν θα πιστέψετε ποιος είναι αυτός που είδαμε σήμερα παρά τα όσα ακούγονται για την παρουσιάστρια και την διακοπή της με τον ALPHA.

Η Ελένη Μενεγάκη σήμερα καλωσόρισε μετά από δύο μήνες, σχεδόν, τον συνεργάτη της, o οποίος και έλειπε από το πλατό λόγω της πανδημίας, ώστε να μείνει και αυτός και οι υπόλοιποι ασφαλείς.

Ποιος ο συνεργάτης που επέστρεψε στο πλατό της Ελένης

Σήμερα λοιπόν, ο συνεργάτης της, dj Pitsi, επέστρεψε και η Ελένη Μενεγάκη τον καλωσόρισε λέγοντας στον αέρα της εκπομπής της, «Καλώς μας ήρθες παιδάκι μου. Όλο αυτό το διάστημα κρατήθηκε μακριά, πραγματικά μακριά, μακριά από την Αθήνα. Πήγε και κάθισε μαζί με την οικογένειά του δεν ξέρω πόσο διάστημα, έχω χάσει το χρόνο, ένα με δύο μήνες… Τώρα πια ήρθε και μας έχεις λείψει…».

επιστροφή συνεργάτη Ελένη alpha