Αποκάλυψη σοκ από τη σύντροφο της Ντέμης - «Μας απέλυσαν επειδή ήμασταν ζευγάρι...»

Αδιανόητες δηλώσεις

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη σοκ από τη σύντροφο της Ντέμης - «Μας απέλυσαν επειδή ήμασταν ζευγάρι...»

Σοκ έχει προκαλέσει η αποκάλυψη που έγινε από την σύντροφο της Ντέμης που αποχώρησε εχθές από το MasterChef και αφορά την αντιμετώπισαν που είχαν όταν έγινε γνωστό το γεγονός ότι ήταν ζευγάρι, με την ίδια να μη διστάζει να πει πως τις απέλυσαν.

Η διαδρομή της Ντέμης στον διαγωνισμό μαγειρικής έφτασε χθες βράδυ στο τέλος της, με την επίδοξη vegan μαγείρισσα να κάνει ξεκάθαρο πως από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα βγει από το σπίτι, θα πάει να δει την αγαπημένη της και να τσεκάρει το μαγαζί της.

Μιλώντας στην εκπομπή , «Ευτυχείτε», η Άλκηστις Αλεξοπούλου, σύντροφος της Ντέμης, θέλησε να αναφερθεί στον καιρό που οι δυο τους έκαναν γνωστή τη σχέση τους και στο ποια ήταν η αντιμετώπιση που είχαν από το περιβάλλον τους με την συγκεκριμένη ανακοίνωση.

Συγκεκριμένα δήλωσε πως τις έδιωξαν και από τη δουλειά τους αλλά και από το σπίτι στο οποίο συγκατοικούσαν, όταν αποκάλυψαν πως είναι ζευγάρι, ψάχνοντας να βρούνε φτηνές δικαιολογίες, μόνο και μόνο για να φύγουν από το διαμέρισμα.

Η ίδια στις δηλώσεις της φάνηκε να είναι πολύ συγκινημένη και να θυμάται με πικρία την άσχημη αυτή μεταχείριση που είχε από τον κόσμο γύρω της.

Σε άλλες δηλώσεις που έκανε η Άληστις Αλεξοπούλου, αποκάλυψε και τον λόγο για τον οποίο έγινε βίγκαν εκείνη και η Ντέμη. Δείτε εδώ όλα όσα είπε και θα μείνετε με το στόμα ανοικτό!

Αυτές τις σοκαριστικές αποκαλύψεις έκανε η σύντροφος της Ντέμης

«Μας έχουν διώξει από τη δουλειά μας, μας έχουν διώξει από το σπίτι μας. Όταν ανακάλυψαν ότι είμαστε ζευγάρι μας έκαναν έξωση, με αιτιολογία ότι ο σκύλος μαδάει, ότι μπορεί να φωνάζουμε, οτιδήποτε με κάθε άλλη πρόφαση…» ήταν χαρακτηριστικά τα λόγια της.

Δείτε αναλυτικά τις δηλώσεις που έκανε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» και την Κατερίνα Καινούργιου, στο παρακάτω βίντεο: