Συγκλονίζει ο βουλευτής με κορωνοϊό στην Ελεονώρα Μελέτη

Χαμός στην αποψινή εκπομπή της

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Συγκλονίζει ο βουλευτής με κορωνοϊό στην Ελεονώρα Μελέτη

Η Ελεονώρα Μελέτη έχει σήμερα το βράδυ καλεσμένο τον Χρήστο Κέλλα, τον βουλευτή που βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και ήταν ένας από τους πρώτους που πάλεψαν με τον ιό στην χώρα μας. Με τα λόγια του για την ασθένειά του, πρόκειται να συγκλονίσει!

Ο Γιάννης Μπέζος δεν συνηθίζει να μιλά συχνά, αλλά όταν το αποφασίσει λέει πολλά. Ο ηθοποιός εξομολογείται στην Ελεονώρα Μελέτη, απόψε, Τρίτη 19 Μαΐου στις 24:00, αυτά που τον προβλημάτισαν, αλλά και τον βοήθησαν κατά τη διάρκεια της καραντίνας. Πόσο και που τον ευνόησε ο πολύς χρόνος που απέκτησε ξαφνικά;

Δίνει τη δική του απάντηση στο γιατί συχνά οι άλλοι τον παρεξηγούν λόγω των όσων δηλώνει, αλλά παραδέχεται με ειλικρίνεια πως δεν τον ενδιαφέρει καθόλου αν κάποιοι τον αντιπαθήσουν. Εξηγεί γιατί δεν του αρέσει να βγαίνει φωτογραφίες με τους θαυμαστές του, ενώ περιγράφει και την αντίδραση του όταν χτυπούν τα κινητά την ώρα της παράστασης.

Χθες το βράδυ η Ελεονώρα Μελέτη είχε μοναδικούς καλεσμένους. Πώς τα πήγε ωστόσο στα νούμερα τηλεθέασης; Δείτε εδώ αναλυτικά!

Ελεονώρα Μελέτη καλεσμένοι

Αναφέρεται στη μονάκριβη κόρη που απέκτησε με την ηθοποιό Ναταλία Τσαλίκη, η οποία ακολούθησε τα βήματα των γονιών της έχοντας μάλιστα και πολλές διακρίσεις.

Δηλώνει πως γνωρίζει καλά ότι ο κόσμος έρχεται στο θέατρο για να δει εκείνον και όχι το ρόλο που υποδύεται γι’ αυτό και αναλαμβάνει πάντα την ευθύνη σε περίπτωση αποτυχίας. Δεν παραλείπει να αναφερθεί και σε αξέχαστους τηλεοπτικούς ρόλους που τον λάτρεψε το κοινό.

Ο Βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Χρήστος Κέλλας, ήταν ο μοναδικός Έλληνας της Βουλής που νόσησε από κορωνοϊό. Περιγράφει την περιπέτειά του αυτή, αλλά και πως βίωσε ο ίδιος και η οικογένειά του, τις μέρες νοσηλείας του στο νοσοκομείο, αντιμετωπίζοντας μια ραγδαία και βαριά πνευμονία. Αποκαλύπτει πως ήταν από τους πρώτους που δέχτηκε το φάρμακο της χλωροκίνης, ενώ εξομολογείται και τις σκέψεις του κατά τη διάρκεια της νοσηλείας του γνωρίζοντας τα πάντα για την κατάσταση της υγείας του, καθότι και γιατρός.

Με τις δηλώσεις του στην Ελεονώρα Μελέτη συγκλόνισε και ο Άκης Πετρετζίκης

«Συνειδητοποίησα πως η διαδικτυακή κουζίνα ήταν αυτή που πρέπει να χτίσω. Εκεί ήταν η στιγμή που αποφάσισα να φύγω από τα εστιατόρια. Επένδυσα στη διαδικτυακή κουζίνα και μου βγήκε σε καλό. Εμένα γενικότερα μου αρέσει πάρα πολύ να προγραμματίζω και να κοιτάζω το που πάει το πράγμα. Τότε ήταν το σημείο που αποφάσισα να κάνω κανάλι στο youtube.

Τότε το youtube ήταν πως δεν έχεις μέλλον στην τηλεόραση. Με έλεγα κακομοίρη. Επένδυσα πολύ στο youtube. Τον πρώτο καιρό που έκανα βιντεάκια έβγαζα 5-8 ευρώ το μήνα, όταν είχα επενδύσει χιλιάρικα. Ό,τι περίσσευμα είχα το έριχνα στο youtube. Ήθελα αυτό που κάνω στο youtube να είναι σοβαρό και μου έλεγαν πως δε θα δουλέψει ποτέ. Πίστευα σε αυτό το πράγμα και πιστεύω ακόμη. Όλοι θεωρούν ότι τα βγάζω από παντού. Δεν ισχύει αυτό».