Η απίστευτη φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου που «ξέθαψε» από το παρελθόν - Θα «μείνετε»

Τρομερό στιγμιότυπο

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η απίστευτη φωτογραφία της Μελίνας Ασλανίδου που «ξέθαψε» από το παρελθόν - Θα «μείνετε»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Μελίνα Ασλανίδου ανέβασε μία απίστευτη φωτογραφία, την οποία «ξέθαψε» από το παρελθόν και είναι σίγουρο πως μόλις τη δείτε θα «μείνετε» μιας και είναι πολύ ξεχωριστή και πολύ καλλιτεχνική.

Το καλοκαίρι έφτασε και για το λόγο αυτό, όλοι έχουμε αρχίσει να ετοιμαζόμαστε για τις διακοπές μας αλλά και για τα απογεύματά μας στην παραλία!

Η Μελίνα Ασλανίδου τον τελευταίο καιρό έχει βρεθεί με παραπάνω ελεύθερο χρόνο μιας και οι επαγγελματικές της υποχρεώσεις έχουν προς το παρόν "παγώσει" λόγω της έξαρσης του κορωνοϊού που ανάγκασε τις καλλιτεχνικές δραστηριότητες να σταματήσουν προσωρινά.

Για το λόγο αυτό, η αγαπημένη τραγουδίστρια αποφάσισε να αξιοποιήσει δημιουργικά το χρόνο της και να θυμηθεί μία πολύ όμορφη στιγμή της από το παρελθόν.

Συγκεκριμένα, μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, θέλησε να θυμηθεί ένα πολύ ξεχωριστό στιγμιότυπο και ένα απόγευμα που πέρασε πριν από μερικά χρόνια μαζί με τους δύο φίλους της, τον Στέλιο Ρόκκο και την αγαπημένη του, Ελένη Γκόφα.

Η φωτογραφία της είναι πολύ ιδιαίτερη και όπως μπορείτε να φανταστείτε, από την πρώτη κιόλας στιγμή που τη μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, έγινε ανάρπαστη. Μάλιστα, η Μελίνα Ασλανίδου θέλησε να τη συνοδεύσει και με ένα πολύ ωραίο μήνυμα για τις σκέψεις που κάνει για εκείνη την ημέρα.

Είναι σίγουρο βέβαια πως η αγαπημένη τραγουδίστρια με μία ακόμα δημοσίευσή της στο Instagram, μας γέμισε αισιοδοξία, ενώ τις προάλλες συγκλόνισε με τα λόγια της. Δείτε εδώ την τρομερή ανάρτησή της!

Αυτή είναι η απίστευτη φωτογραφία που «ξέθαψε» η Μελίνα Ασλανίδου από το παρελθόν

«Καπου στο 2016 2017 στην Λημνο με τα φιλαρακια μου ...καλλιτεχνει,φωτογραφιζει σε ολο της το μεγαλειο η @lelekomou , ...η πρωτη σκεψη της ημερας εχει πολυ αγαπη μεσα της με απεραντη ευγνωμοσυνη.. Καλημερα» έγραψε η αγαπημένη τραγουδίστρια κάτω από τη φωτογραφία που ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.