Η συγκινητική ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για την κόρη της - «Σήμερα η Λυδία...»

Τρομερά τα λόγια της!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Η συγκινητική ανάρτηση της Τατιάνας Στεφανίδου για την κόρη της - «Σήμερα η Λυδία...»

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Τατιάνα Στεφανίδου θέλησε να κάνει μία εξαιρετικά συγκινητική ανάρτηση για την κόρη της, Λυδία, η οποία σήμερα επέστρεψε μετά από αρκετό καιρό στο σχολείο και την καθημερινότητά της.

Τον τελευταίο καιρό, οι ζωές όλων "πάγωσαν" μετά από την κρίση του κορωνοϊού που ξέσπασε στη χώρα μας και έφερε τα πάνω κάτω. Οι επιχειρήσεις έκλεισαν, πολύς κόσμος δούλεψε από το σπίτι και τα σχολεία αναγκάστηκαν επίσης να κλείσουν και να κάνουν μαθήματα εξ΄αποστάσεως.

Τα πράγματα ωστόσο δείχνουν σιγά σιγά να φτιάχνουν και για το λόγο αυτό, πάρθηκε η απόφαση να ανοίξουν και πάλι τα σχολεία, προκειμένου να επιστρέψουν στις καθημερινές τους συνήθειες, τουλάχιστον μερικά από τα παιδιά.

Ανάμεσα σε αυτά και η κόρη της Τατιάνας Στεφανίδου, Λυδία, η οποία επέστρεψε σήμερα στο σχολείο, με την ευτυχισμένη μανούλα της, να στέλνει μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα πολύ ιδιαίτερο μήνυμα στους διαδικτυακούς της φίλους, σχετικά με την αξία του να επιστρέφει κανείς στο σχολείο, σε μία τόσο κρίσιμη εποχή όπως αυτή που ζούμε.

Σήμερα μάθαμε ωστόσο και για ένα πρόσωπο "βόμβα" που εισέρχεται στην εκπομπή της! Δείτε το εδώ και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Αυτή είναι η συγκινητική ανάρτηση που έκανε η Τατιάνα Στεφανίδου για την κόρη της

Ποζάροντας σε μία φωτογραφία έξω από το σπίτι της, η Τατιάνα Στεφανίδου αναφέρθηκε στο γεγονός ότι η Λυδία θα επέστρεφε σήμερα κιόλας στο σχολείο, και εξέφρασε το αίσθημα που της ενέπνευσε όλη αυτή η κατάσταση με την επιστροφή στην κανονικότητα.

«Σήμερα η Λυδία επέστρεψε στο σχολείο της και συνειδητοποίησα ότι η αίσθηση αυτή της κανονικότητας με έκανε να νιώσω ασφάλεια και ηρεμία».

Έτσι λοιπόν, όπως όλες οι μανούλες και η Τατιάνα Στεφανίδου, έκανε μερικές πολύ κρίσιμες σκέψεις για το γεγονός ότι σιγά σιγά τα παιδιά τους αρχίζουν να επιστρέφουν στο σχολείο και στην καθημερινότητά του όπως την γνώριζαν πριν ξεσπάσει η κρίση του κορωνοϊού.