Λύγισε στον αέρα του Star η Κατερίνα Λένη από το Masterchef: "Συνέβησαν πολλά άσχημα..."

Δεν συγκράτησε τα δάκρυά της

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Λύγισε στον αέρα του Star η Κατερίνα Λένη από το Masterchef:

Λύγισε στον αέρα του Star και της εκπομπής Αλήθειες με την Ζήνα η πρώην παίκτρια του Masterchef Κατερίνα Λένη, που μίλησε με σύνδεση μέσω skype με την εκπομπή. Η ίδια αναφέρθηκε στα άσχημα πράγματα και τις δυσκολίες που έχει περάσει στην ζωή της και δεν κατάφερε να συγκρατήσει την συγκίνησή της.

Η Κατερίνα Λένη, που αποχώρησε πρόσφατα από το MasterChef, μίλησε στην εκπομπή «Αλήθειες με τη Ζήνα» για τη ζωή της εκτός παιχνιδιού, τα στοιχεία του χαρακτήρα της, τις ασχολείες της και τις βλέψεις της για τη ζωή. Την οικογένειά της, τα παιδικά της χρόνια και τι πιστεύει για τις σχέσεις τις με τους άντρες

Η παρουσιάστρια σε κάποιο σημείο έκανε "ψυχανάλυση' στην πρώην παίκτρια του ριάλιτι μαγειρικής και την ρώτησε για το γεγονός ότι δεν δέχεται βοήθεια από κανέναν.

Να τι έγινε στον αέρα του Star και λύγισε η Κατερίνα Λένη από το Masterchef - Όσα είπε για τα άσχημα πράγματα που συνέβησαν στην ζωή της

"Θέλω να πάμε στο κομμάτι που λες ότι δεν ζητάς βοήθεια, εκεί φαίνεται ότι δεν εμπιστεύεσαι τον άνθρωπο, είναι το τρωτό σου σημείο πιστεύω εκεί είναι που θες να κάνεις πολύ δουλειά με εσένα, επειδή ξέρω ότι ξέρεις με τις κρίσεις πανικού και όλα αυτά που έχεις περάσει, γιατί δεν ζητάς όμως βοήθεια;" της είπε μεταξύ άλλων η Ζήνα Κουτσελίνη.

"Νομίζω ότι με διάβασες, από πολύ μικρή έμαθα να δουλεύω πάρα πολύ, δεν ξέρω αν ήταν εργασιοθεραπεία, ήταν το πρότυπο της μητέρας ου που δούλευε πάρα πολύ... εγώ ταυτίστηκα και το έκανα βίωμα μου αυτό το πράγμα. Συνέβησαν και διάφορα γεγονότα στην ζωή μου που με σημάδεψαν, άσχημα και δούλευα ακόμα πιο πολύ. Πάντα πίστευα ότι έπρεπε να αποδείξω, ούτε εδώ ξέρω τι. Πρώτα στον εαυτό μου και μετά στους άλλους." είπε η Κατερίνα Λένη. Δείτε εδώ όμως και τα όσα δεν ξέραμε για αυτήν. Σας τα έχουμε όλα για την ζωή της.

"Εσύ αποζητούσες πάντα αυτήν την αγάπη" της είπε με την σειρά της η παρουσιάστρια της εκπομπής Αλήθειες με τη Ζήνα και και εκείνη δεν κατάφερε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.