Μακριά από την σύντροφο του πέρασε το Σαββατοκύριακο ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Τι συνέβη;

Όλη η αλήθεια εδώ

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Μακριά από την σύντροφο του πέρασε το Σαββατοκύριακο ο Κωνσταντίνος Αργυρός - Τι συνέβη;

Όπως έγινε γνωστό μέσα από ρεπορτάζ που έκανε η εκπομπή «Πρωινό», ο Κωνσταντίνος Αργυρός πέρασε το Σαββατοκύριακό του, μακριά από την αγαπημένη του σύντροφο, με τους συντελεστές της εκπομπής να εξηγούν τι ακριβώς συνέβη.

Ο γνωστός τραγουδιστής δείχνει να είναι πιο ερωτευμένος από ποτέ με την αγαπημένη του σύντροφο, Αλεξάνδρα Φωτοπούλου.

Το αγαπημένο ζευγάρι γνωρίστηκε σε γυρίσματα του βίντεο κλιπ του Κωνσταντίνου Αργυρού, «Σε έχω ξεπεράσει» και έκτοτε δείχνουν να είναι πολύ ευτυχισμένοι. Μάλιστα ήδη έχουν κυκλοφορήσει οι πρώτες φήμες που τους θέλουν να συγκατοικούν. Δείτε εδώ το αναλυτικό ζουμερό ρεπορτάζ σχετικά με τη συγκατοίκησή τους.

Ο τραγουδιστής και το μοντέλο πρόσφατα έκλεισαν τον πρώτο χρόνο μαζί και καθώς είναι χαρακτηριστική η διάθεση του Κωνσταντίνου να προστατεύει την προσωπική του ζωή, σπάνια τους έχουμε δει μαζί μέσα σε αυτό το διάστημα.

Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο ο Κωνσταντίνος Αργυρός πέρασε το Σαββατοκύριακο μακριά από τη σύντροφό του

Οι μέρες αυτές ήταν εξαιρετικά ζεστές και έτσι ο κόσμος αποφάσισε να ξεχυθεί στις παραλίες και να δροσιστεί για λίγο μιας και άνοιξαν πλέον και οι οργανωμένες.

Ο Κωνσταντίνος Αργυρός ωστόσο δεν ήταν μαζί με την αγαπημένη του σε κάποια από αυτές τις παραλίες, αφού όπως έγινε γνωστό μέσα από το ρεπορτάζ της εκπομπής «Πρωινό» και της Νάνσυς Παραδεισανού, ο Κωνσταντίνος Αργυρός βρισκόταν εκτός Αθήνας για τα γυρίσματα στο νέο βίντεο κλιπ του.

Μάλιστα η δημοσιογράφος αποκάλυψε και μερικά στοιχεία για το νέο του αυτό τραγούδι, ξεκαθαρίζοντας πως πρόκειται να είναι η μεγάλη επιτυχία του καλοκαιριού και πως προκειμένου να κάνει τα γυρίσματα ο αγαπημένος τραγουδιστής, ταλαιπωρήθηκε πολύ από τη ζέστη.