MasterChef: Η ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά που "πάγωσε" τη Μαριάννα - «Φαίνεται σαν να έμαθες απ' έξω...»

Δεν ήξερε τι να του απαντήσει!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Η ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά που

Στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, ενώ μαγείρευε η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, ο Σωτήρης Κοντιζάς πλησίασε τη Μαριάννα και της πέταξε μία ατάκα, η οποία την «πάγωσε» κανονικά, με τη διαγωνιζόμενη να μην ξέρει τι να απαντήσει, όταν ο κριτής της είπε πως φαίνεται σαν να έμαθε απ' έξω ένα πιάτο.

Μία πολύ ξεχωριστή εβδομάδα ξεκίνησε και τη σκυτάλη πήρε πρώτα η ομάδα του Πάνου Ιωαννίδη, η οποία μαγειρεύει προκειμένου να αναδειχθεί ο πρώτος διαγωνιζόμενος που θα περάσει στην επόμενη φάση του Silver Award.

Αυτή είναι η ατάκα του Σωτήρη Κοντιζά στο MasterChef, που πάγωσε τη Μαριάννα

Ενώ η Μαριάννα μαγείρευε, ο Σωτήρης Κοντιζάς την πλησίασε προκειμένου να μάθει τι σκέφτεται να φτιάξει. Εκείνη του εξήγησε πως δεν της άρεσαν και πολύ τα υλικά που βρήκε μέσα στο Mystery Box και έτσι δεν έχει καταλήξει ακόμα στο τι θέλει να φτιάξει.

Θυμίζουμε πως στο χθεσινό επεισόδιο, η Μαριάννα πέταξε μερικές αδιανόητες ατάκες για τον Δημήτρη Μπέλλο. Δείτε εδώ όλα όσα είπε και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό!

Ο γνωστός σεφ τότε θέλησε να της εξηγήσει, πως όταν γύρισε στον διαγωνισμό, μπήκε με ένα πολύ δυνατό πιάτο και θα πρέπει να δείξει κάτι αντίστοιχα δυνατό και στην πορεία της στο παιχνίδι, αλλιώς θα είναι σαν να είχε μάθει απ' έξω το πιάτο με το οποίο μπήκε.

Η Μαριάννα έδειξε να καταλαβαίνει όλα όσα της έλεγε ο Σωτήρης Κοντιζάς και στη συνέχεια, μιλώντας στις κάμερες σχολίασε πως στεναχωρήθηκε που της μίλησε έτσι ο γνωστός σεφ, μιας και του έχει εξηγήσει πως ακόμα δεν έχει κάνει μεγάλη πορεία στο χώρο και δεν έχει εμπειρία.

Σε προηγούμενο επεισόδιο, η Μαριάννα είχε εξομολογηθεί την αδυναμία της στον Σωτήρη Κοντιζά

Αφορμή για την εξομολόγηση αυτή στάθηκε το γεγονός πως ο κριτής την πλησίασε για να δει πως προχωράει η παρασκευή της και εκείνη δε μπορούσε να του μιλήσει.

«Στεναχωρήθηκα γιατί δεν μπόρεσε να καθίσω να του μιλήσω αλλά δε νομίζω ότι με παρεξήγησε.

Εντάξει σε όλες τις γυναίκες, σε όλη την Ελλάδα αρέσει ο Σωτήρης Κοντιζάς δεν είμαι η μόνη, δε νομίζω ότι θα με παρεξηγήσει κανένας. Δεν αντέχω, νομίζω ότι είναι ο έρωτας της ζωής μου» ανέφερε στις κάμερες η Μαριάννα.