Αποκάλυψη «βόμβα» για το Κόκκινο Ποτάμι - Θα έχει και νέα σεζόν;

Τα αποκάλυψε όλα ο Μανούσος Μανουσάκης

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Αποκάλυψη «βόμβα» για το Κόκκινο Ποτάμι - Θα έχει και νέα σεζόν;

Σαν βόμβα έσκασε η αποκάλυψε που έγινε για την επιτυχημένη σειρά του Open, Κόκκινο Ποτάμι και αφορά τον ενδεχόμενο να έχουμε και νέο κύκλο στην μεγάλη παραγωγή του Μανούσου Μανουσάκη, η οποία βέβαια διακόπηκε προσωρινά λόγω κορωνοϊού.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που η αγαπημένη σειρά βγήκε στον αέρα, κατάφερε να μαγνητίσει τα βλέμματα των τηλεθεατών σε όλη την Ελλάδα, οι οποίοι περίμεναν πως και πως το νέο επεισόδιο το βράδυ της Κυριακής.

Ο κορωνοϊός ωστόσο ήρθε να διακόψει και αυτή τη μεγάλη τηλεοπτική επιτυχία, η οποία χρειάστηκε να μπει προσωρινά στον "πάγο" μέχρι να επανέλθει η κατάσταση και να μπορέσουν να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσματα.

Ο σκηνοθέτης της σειράς, Μανούσος Μανουσάκης, μιλώντας στην εκπομπή του Open, θέλησε να αναφερθεί στη μεγάλη επιστροφή του σίριαλ αλλά και στα γυρίσματα που ξεκίνησαν ξανά ήδη από εχθές.

Πριν ακόμα ωστόσο παίξει στο Open, σας έχουμε εδώ το νέο επεισόδιο από το Κόκκινο Ποτάμι. Δείτε το εδώ και θα "μείνετε"!

Αυτή την αποκάλυψη έκανε ο Μανούσος Μανουσάκης για το Κόκκινο Ποτάμι

«Ξεκινήσαμε εχθές 18/5/2020 τα γυρίσματα, δυναμικοί και με κέφι, και προοπτική για την συνέχεια, ώστε να τελειώσουμε σε περίπου ένα μήνα».

Όσο για το τι πρόκειται να συμβεί στη συνέχεια ανάμεσα στους πρωταγωνιστές της σειράς, Ιφιγενεια και Μίλτο, ο Μανούσος Μανουσάκης σχολίασε: «δεν ξέρουμε τι θα γίνει στο μέλλον…. Όπως στη ζωή δεν ξέρουμε τι θα γίνει αύριο, έτσι και στην σειρά».

Μεταξύ άλλων, αποκάλυψε και τον αριθμό των επεισοδίων που απομένουν: «Υπολείπονται ακόμη 9 επεισόδια. Έχουμε ακόμη ένα μήνα μπροστά μας για να ολοκληρώσουμε το υλικό μας και να φτάσουμε στο τέλος της ιστορίας μας».