Κατερίνα Λένη: Η παίκτρια του MasterChef όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Οι καυτές φωτογραφίες

Θα μείνετε άφωνοι!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Κατερίνα Λένη: Η παίκτρια του MasterChef όπως δεν την έχετε ξαναδεί - Οι καυτές φωτογραφίες

Μείναμε με το Instagram της Κατερίνας Λένη, που γνωρίσαμε από το MasterChef! Δείτε την όπως δεν την έχετε ξαναδεί και είναι σίγουρο πως θα πάθετε πλάκα. Η πρώην παίκτρια του ριάλιτι ποζάρει στον προσωπικό της λογαριασμό και τα σχόλια πέφτουν βροχή.

Η Κατερίνα Λένη υπήρξε ένα από τα πιο γνωστά και εκκεντρικά πρόσωπα για το φετινό MasterChef και παρά το ότι έχει αποχωρήσει από το παιχνίδι, το κοινό συνεχίζει και ασχολείται μαζί της.

Η προσωπική της σελίδα στο instagram, αν και η ίδια μένει στην Γερμανία, είναι γεμάτη με καλοκαιρινές φωτογραφίες της στην Ελλάδα, φανερώνοντας πόσο αγαπάει την χώρα. Δείτε μάλιστα και τα πρώτα της λόγια μετά την αποχώρηση από το σόου στην εκπομπή «Στην φωλιά των ΚουΚου»! Μίλησε για όλους και για όλα, χωρίς να μετρά καθόλου τα λόγια της.

Η πρώην παίκτρια δεν φοβάται να δείξει τον πραγματικό της εαυτό και αυτό κάνει μέσα από τα προσωπικά της social media. Τώρα τελευταία μάλιστα μας δείχνει και τις δημιουργίες της.

Κατερίνα Λένη: 12+1 πράγματα που δε γνώριζες για την παίκτρια του MasterChef

Μπορεί η Κατερίνα Λένη να αποχώρισε από το MasterChef, ωστόσο εξακολουθεί να είναι η πιο viral παίκτρια που έχει περάσει από τον διαγωνισμό και έτσι εμείς σας έχουμε βρει 12+1 πράγματα που κατά πάσα πιθανότητα δε γνωρίζατε για εκείνη.

Από την πρώτη κιόλας στιγμή που μπήκε στον διαγωνισμό, η Κατερίνα κατάφερε να τραβήξει πάνω της τα βλέμματα τόσο με τις μαγειρικές της ικανότητες όσο και με το πείσμα της για να κάνει στη ζωή της κάτι που αγαπά τόσο πολύ όσο η μαγειρική.

  • Ξεκίνησε να μαγειρεύει από πολύ μικρή ηλικία στο πλευρό της γιαγιάς της, η οποία όπως είχε αποκαλύψει η ίδια, είναι η μεγάλη της αδυναμία.
  • Οι γονείς της χώρισαν σε πολύ μικρή ηλικία. Με τον πατέρα της δεν είχε ποτέ ιδιαίτερες σχέσεις. Και όσες φορές επεδίωξε, δεν τις αποκατέστησε. Η μητέρα της δούλευε όλη την ημέρα. Στην εφηβεία της δεν υπήρχαν μέσα στο σπίτι οι κατάλληλες συνθήκες για να μεγαλώσει ένα παιδί σωστά.
  • Στον διαγωνισμό μπήκε με μία βελουτέ κολοκύθας με σωταρισμένες γαρίδες, οι οποίες τελικά αποδείχθηκαν και μοιραίες για εκείνη μιας και την έδιωξαν από το παιχνίδι.
  • Αν θα μαγείρευε σε κάποιον, θα ήταν για τη Χαρούλα Αλεξίου, την οποία θαυμάζει για το ήθος και την ποιότητά της.
  • Στην οντισιόν της φόρεσε ένα μπλουζάκι που μπροστά έγραφε «Why» και είπε πως αν ρωτήσουν οι κριτές θα απαντήσει «Why not», κάτι που όντως έγινε.
  • Η Κατερίνα είναι μόνη από επιλογή της.
  • Αποφάσισε να δοκιμάσει την τύχη της στο MasterChef μετά από την παρότρυνση των φίλων της.
  • Η περσινή χρονιά ήταν ιδιαίτερα δύσκολη μιας και πέρασε υπερκόπωση και χρειάστηκε να σταματήσει για λίγο τη δουλιεά.
  • Είναι κομμώτρια στο επάγγελμα πάρα πολλά χρόνια, σχεδόν 22. Πριν αποφασίσει να δηλώσει συμμετοχή στο MasterChef εργαζόταν σε ένα υπερπολυτελές κομμωτήριο στη Γερμανία.
  • Όνειρο της ήταν να σπουδάσει Νομική και ήταν άριστη μαθήτρια στο σχολείο
  • Ενώ μένει στη Γερμανία δε θέλησε να πάει στο γερμανικό masterchef μιας και ήθελε να γυρίσει στην Ελλάδα.
  • Στα 14 της έφυγε από το σπίτι, και αποφάσισε να επιβιώσει μόνη της. Για να εξασφαλίσει άμεσα χρήματα σκέφτηκε να γίνει κομμώτρια. Τα δίδακτρα της σχολής κομμωτικής τα πλήρωνε μόνη της, κάνοντας τρεις δουλειές παράλληλα.
  • Έχει κάνει λάντζα, έχει δουλέψει σε εστιατόρια, σε υποδοχή, έχει δουλέψει ως καθαρίστρια πριν γίνει κομμώτρια.