7 χρόνια YOU: 60 επώνυμοι μας εύχονται χρόνια πολλά

Ευχαριστούμε όλους εσάς που μας κατατάξατε στην πρώτη θέση!

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
7 χρόνια YOU: 60 επώνυμοι μας εύχονται χρόνια πολλά

7 ΧΡΟΝΙΑ YOU: Η πρώτη μας φωνή ακούστηκε μέσα στην δύσκολη εποχή της κρίσης, μπήκαμε με φόρα στη μάχη του σκληρού ανταγωνισμού, παλέψαμε και αντέξαμε! Πέρασαν 7 χρόνια και συνεχίζουμε!

Κρατάμε γερά ακόμα και στις πρωτόγνωρες στιγμές που περνάει όλος ο πλανήτης με την πανδημία και ευχαριστούμε όλους εσάς που από την πρώτη μέρα μας βάλατε στην καρδιά σας και μας κατατάξατε στην πρώτη θέση.

Οι ευχές από τους επώνυμους για τα 7 χρόνια YOU

Σταματίνα Τσιμτσιλή

7 χρόνια YOU Σταματίνα τσιμτσιλή

«Η τελευταία 7ετία θα έχει πάντα μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου, γιατί σε αυτήν απέκτησα και τα τρία μου παιδιά. Είναι γεμάτα αυτά τα χρόνια με γέλια, με χαρές, αλλά κυρίως είναι γεμάτα με αγάπη. Τα δικά σας χρόνια είναι επίσης γεμάτα με πρόσωπα που αγαπάμε, με αποκλειστικότητες, με δημιουργία. Να συνεχίσετε με την ίδια δύναμη, χρόνια πολλά YOU! Να τα χιλιάσετε!»

Φαίη Σκορδά

7 χρόνια YOU Φαίη Σκορδά

«Μέσα σε αυτή την 7ετία του YOU ζήσαμε μαζί εύκολες και δύσκολες στιγμές, είδαμε τις ζωές μας να αλλάζουν, εξελιχθήκαμε ως άνθρωποι. Δεν θα μπορούσα να μην ξεχωρίσω ως φωτεινό φάρο αυτών των χρόνων τη γέννηση του δεύτερου γιου μου, του Δημήτρη, που ήρθε να συμπληρώσει ό,τι πρωτόγνωρο είχα βιώσει με τον ερχομό του Γιάννη. Συναντιόμαστε, λοιπόν, επάνω στο κομβικό σημείο των έβδομων γενεθλίων σας, εσείς λίγο πριν από νέες σας εκδοτικές επιτυχίες και εγώ βαδίζοντας σε ένα σταθερό και ευοίωνο μονοπάτι για την επαγγελματική και την προσωπική μου ζωή. Εύχομαι καλή συνέχεια στο ταξίδι μας! Με όλη μου την αγάπη!»

Ζήνα Κουτσελίνη

7 χρόνια YOU Ζήνα Κουτσελίνη

«Αυτά τα επτά τελευταία χρόνια άλλαξε 180 μοίρες η ζωή μου. Ένιωσα την τεράστια αγκαλιά του τηλεοπτικού κοινού, καθώς βγήκα στο φως. Έμαθα πώς είναι να είσαι μάνα μεγαλώνοντας το Εμμάκι μου. Έγινα η πρωταγωνίστρια της ζωής μου και όχι κομπάρσος της. Με αγάπησα περισσότερο και σήμερα στα 50 μου πια μπορώ να φωνάξω πως τίποτε δεν θα με πάει πίσω στα σκοτάδια του παρελθόντος μου. Επτά χρόνια είμαστε μαζί συνοδοιπόροι στη ζωή. Εύχομαι πολλά ακόμη... Στην υγειά μας!»

Κατερίνα Καινούργιου

7 χρόνια YOU Κατερίνα Καινούργιου

«Χρόνια πολλά αγαπημένο YOU! Εύχομαι να τα εκατοστίσετε και να είστε πάντα ενημερωμένοι, λαμπεροί, με πολλές πολλές αποκλειστικότητες και υπέροχες συνεντεύξεις. 7 χρόνια για εσάς και ομολογώ πως αυτά τα επτά τελευταία χρόνια της ζωής μου είναι και τα πιο όμορφα, τα πιο δημιουργικά, τα πιο ανατρεπτικά, έχοντας μέσα σε αυτά πραγματοποιήσει τα περισσότερα από τα όνειρά μου!»

Αντελίνα Βαρθακούρη

7 χρόνια YOU Αντελίνα Βαρθακούρη

«Χρόνια πολλά λατρεμένο μου YOU! Ευτυχισμένα 7 χρόνια, να τα χιλιάσεις! Λατρεύω την υπέροχη ομάδα σου και σε ευχαριστώ για όλα μέσα από την καρδιά μου! Ένας από τους τυχερούς μου αριθμούς είναι το 7 γιατί τον έβδομο μήνα του χρόνου γεννήθηκε η μικρή μου κόρη, Λιόνα!»

Κατερίνα Καραβάτου

7 χρόνια YOU Κατερίνα καραβάτου

«Τα τελευταία επτά χρόνια πέρασαν με Πλούτωνα, Κρόνο και διάφορους άλλους πλανήτες μουσαφίρηδες στον Αιγόκερω που θα έλεγε και η Άση μας, οπότε τα μάτια μου είδαν πολλά και πάρα πολύ ενδιαφέροντα πράγματα, υπέροχες στιγμές, μεγάλη ομορφιά, μερική ασχήμια και βασικά την απίστευτη χαρά η Αέλια να γίνεται σχεδόν εννιά και ο Αρίωνας να είναι κλεισμένα πια τέσσερα! Κι αν θα μπορούσα κάτι να ευχηθώ, είναι να σας καταλαβαίνουν, να σας νιώθουν και να συμπορεύεστε! Με μεγάλη αγάπη σάς στέλνω ευχές για χρόνια πολλά και δημιουργικά, γεμάτα υγεία και χαμόγελα! Να τα εκατοστίσετε!»

Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

7 χρόνια YOU Κωνσταντίνα Σπυροπούλου

«Πολλά άλλαξαν αυτά τα 7 χρόνια στη ζωή μου, και στα προσωπικά και στα επαγγελματικά μου. Ήταν τόσο πολλά αυτά που τόλμησα, κάποια μάλιστα από αυτά δεν τα είχα καν σκεφτεί. Ελπίζω να συνεχίσω να κάνω όλα όσα ονειρεύομαι... κι ακόμη παραπάνω!»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΣΤΟ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ YOU ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΚΑΘΕ ΤΕΤΑΡΤΗ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΑ ΜΟΝΟ ΜΕ 1,5 ΕΥΡΩ

TAGS