MasterChef διαρροή - Το Πρωινό πρόδωσε το όνομα του νικητή

Θα πάθετε πλάκα!

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
MasterChef διαρροή - Το Πρωινό πρόδωσε το όνομα του νικητή

Μια απρόσμενη MasterChef διαρροή είχαμε σήμερα, καθώς το Πρωινό πρόδωσε το όνομα του νικητή όχι μόνο για την αποψινή διαμάχη που θα παρακολουθήσουμε μέσα από την συχνότητα του STAR αλλά και για το ποιος θα κερδίσει στον τελικό της 10.000 ευρώ!

Η Φαίη Σκορδά, συγκεκριμένα, ανέφερε χαρακτηριστικά "Πάμε να δούμε τι θα γίνει στον τελικό… Θα δώσω το spoiler της χρονιάς! Ξέρουμε ήδη ότι στον τελικό θα είναι ο Σταύρος και ο Σταυρής. Θα έχουν δύο δοκιμασίες. Η πρώτη δοκιμασία είναι το αγαπημένο πιάτο και νικητής θα είναι ο Σταύρος."

Δείτε ποιο το όνομα του νικητή στο MasterChef, σύμφωνα με την διαρροή από το Πρωινό

Και συνέχισε λέγοντας: "Στη δεύτερη δοκιμασία που είναι «μενού αντιγραφής» νικητής θα είναι πάλι ο Σταύρος. Έχουμε δύο ημιτελικούς που και στους δύο κερδίζει ο ίδιος και έχουμε και τον τελικό! Ξέρω ότι στο Star σκέφτονταν μέχρι και την τηλεψηφοφορία, αλλά με βάση τα όσα έγιναν στο GNTM έκαναν πίσω.Ο νικητής λοιπόν είναι ο Σταύρος Βαρθαλίτης.".

Μετά την αποχώρηση της Ντέμης Γεωργίου, η ομάδα του Λεωνίδα Κουτσόπουλου μένει με 2 μόνο παίκτες, τον Σταυρή και τον Δημήτρη, οι οποίοι και θα μονομαχήσουν απόψε για να κερδίσουν μια θέση στον ημιτελικό του Silver Award, στο πλευρό της Μαρίας.