Η Ασημίνα Ουστάλλι του MasterChef ερωτευμένη! Η εικόνα που "πρόδωσε" τον νέο της αγαπημένο

Είναι το νέο hot ζευγάρι

Αρθρογράφος: Χρύσα Καραβαράκη
Χρύσα Καραβαράκη
Youweekly Editor
Η Ασημίνα Ουστάλλι του MasterChef ερωτευμένη! Η εικόνα που

Η Ασημίνα Ουστάλλι του MasterChef φαίνεται πως είναι ερωτευμένη και δεν φοβάται να το κρύψει! Δείτε την εικόνα που "πρόδωσε" τον νέο της αγαπημένο και σίγουρα θα συμφωνήσετε μαζί μας πως πρόκειται για ένα από τα πιο hot ζευγάρια της showbiz.

Η Ασημίνα Ουστάλλι ήταν μία από τις πρώην παίκτριες του περσινού κύκλου του MasterChef, που συγκέντρωσε αρκετά σχόλια και απασχόλησε με την προσωπική της ζωή. Η μαγείρισσα είχε κλέψει τις εντυπώσεις και όχι άδικα.

Μιλώντας ωστόσο για την αγαπημένη του κοινού, Ασημίνα Ουστάλλι, και πριν δείτε την εικόνα με τον αγαπημένο της στην παραλία, δείτε μια δήλωση που είχε κάνει η ίδια για την ζωή της και τον λόγο που πήγε στο παιχνίδι εξαρχής!

Δείτε την εικόνα που δημοσίευσε η Ασημίνα Ουστάλλι, με τον νέο της αγαπημένο

Η ίδια είναι αρκετά ενεργή στα social media και δεν φοβάται να μοιραστεί με τους ακόλουθους και τους θαυμαστές της, στιγμές από την καθημερινότητά της. Αυτή τη φορά ωστόσο, η ίδια έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο instagram, η οποία προκάλεσε αρκετό ενθουσιασμό, μιας και πόζαρε μαζί με έναν μελαχρινό άντρα.

Ο νεαρός όπως φαίνεται και από τα όσα ακούγονται είναι όντως ο νέος της σύντροφος και ονομάζεται Σταύρος Αηδόνης. Οι δυο τους απολαμβάνουν τον ήλιο και την θάλασσα μετά τις κρίσιμες μέρες της καραντίνας, και ποζάρουν στον φακό.

Ασημίνα Ουστάλλι MasterChef νέος σύντροφος

Λίγα λόγια για την Ασημίνα Ουστάλλι

Η Ασημίνα Ουστάλλι έχει καταγωγή από την Κορυτσά της Αλβανίας ενώ γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Ελλάδα. Η ίδια μάλιστα είχε αναφέρει πως την συμμετοχή της στο παιχνίδι δεν την είχε κάνει η ίδια αλλά η ομάδα της στην κουζίνα, που δούλευε.

Ενώ είχε κάνει και μια αστεία δήλωση, αναφερόμενη πως αν ήταν κάποιο υλικό της κουζίνας θα ήταν γλυκιά σοκολάτα. Παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει η Ασημίνα Ουστάλλι παραμένει δυναμική, δημιουργική και χαμογελαστή, καθώς δεν θέλει να αφήνει τίποτα να την επηρεάζει.