Άγριες Μέλισσες: Νέο πρόσωπο "βόμβα" μπαίνει στη σειρά

Θα φέρει τα πάνω κάτω

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
Άγριες Μέλισσες: Νέο πρόσωπο

Σαν "βόμβα" έσκασε το νέο πρόσωπο που μπαίνει στα επόμενα επεισόδια της επιτυχημένης σειράς του ANT1, Άγριες Μέλισσες. Είναι σίγουρο, πως από την πρώτη κιόλας στιγμή που θα κάνει την εμφάνισή της, θα φέρει τα πάνω κάτω στο Διαφάνι.

Στο επεισόδιο 93 (Πέμπτη 21 Μαΐου) μπαίνει για λίγα επεισόδια στις Άγριες Μέλισσες η Αλίνα Κοτσοβούλου, το γνωρίζετε ήδη από τις περιλήψεις.

Θα ενσαρκώσει τον ρόλο της Βασούλας, της γυναίκας του Λια που ήταν στην ομάδα των χωρικών, η οποία κατέστρεψε το βιός των αγροτών του Συνεταιρισμού στο Διαφάνι. Η Βασούλα γνωρίζει τη συμμετοχή του άνδρα της σε αυτή την καταστροφή, αλλά στην αρχή θα προσπαθήσει να τον καλύψει, όμως η ιστορία θα έχει μια άλλη τροπή.

Με την επιστροφή τους στο πρόγραμμα, οι Άγριες Μέλισσες μπήκαν ξανά στο παιχνίδι της τηλεθέασης. Δείτε εδώ τα νούμερα που έκαναν χθες βράδυ απέναντι στο MasterChef!

Η Βασούλα είναι μια γυναίκα που έχει πέσει θύμα ενδοοικογενειακής βίας, κάθε βήμα της, κάθε λόγος της βάζει σε κίνδυνο την ίδια της τη ζωή. Θα καταφέρει να ξεπεράσει τους φόβους της και να βοηθήσει την Ελένη ή όχι;

Αλίνα Κοτσοβούλου Άγριες Μέλισσες

Πριν "εισβάλλει" το νέο πρόσωπο στις Άγριες Μέλισσες, δείτε πρώτοι εδώ το νέο επεισόδιο

Τετάρτη 20 Μαΐου – Επεισόδιο 92:

Η παρουσίαση από την τοπική εφημερίδα των γεγονότων της μαύρης νύχτα του Διαφανίου ως παράνομη κίνηση των αγροτών κι η προφυλάκιση δύο από αυτών, προκαλεί τη δυσφορία και την αντίδραση όλου του χωριού. Εν τω μεταξύ, ο Δούκας επιστρέφει ανακουφισμένος στο σπίτι του, με τον αέρα του νικητή. Η Ασημίνα αρχίζει και απομακρύνεται όλο και πιο πολύ από την Ελένη και τη Δρόσω.

Η Μυρσίνη συναντάει κρυφά τον Κυπραίο, προσπαθώντας να μάθει αν θα κρατήσει το μυστικό για τη σχέση τους, ενώ η Ματίνα εμφανίζεται ξαφνικά και ομολογεί στην Ανέτ το φριχτό ψέμα του αδελφού της για την έρευνα του γιου της. Η Θεοδοσία συναντάει και πάλι κρυφά τον Βασταρδή, την περιμένει, όμως, μια δυσάρεστη έκπληξη. Την ίδια στιγμή, ο Λάμπρος θα δει τον Κυπραίο και την Ελένη σε μια ιδιαίτερη στιγμή που μπορεί να αλλάξει για πάντα τη ζωή τους.

Δείτε το τρέιλερ