MasterChef: Αδιανόητο περιστατικό - Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος "έκλεψε" στο Follow the Chef

Απίστευτο γέλιο!

Αρθρογράφος: Νεφέλη Ντατσοπούλου
Νεφέλη Ντατσοπούλου
Youweekly Editor
MasterChef: Αδιανόητο περιστατικό - Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος

Ακόμα ένα αδιανόητο περιστατικό σημειώθηκε στο σημερινό επεισόδιο του MasterChef, μιας και κατά το Follow The Chef, και ενώ έδινε οδηγίες στους δύο διαγωνιζόμενους, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος αποφάσισε να "κλέψει" και να δεχθεί την βοήθεια του εξώστη.

Το δεύτερο κομμάτι της σημερινής ημέρας στο MasterChef, ήταν ακριβώς ίδιο με χθες, και έτσι ο Μπέλλος και ο Σταυρής κλήθηκαν να κάνουν ένα follow the chef, χωρίς να βλέπουν τις κινήσεις που κάνει ο μέντοράς τους.

Έτσι "έκλεψε' ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος στο Follow the Chef

Ενώ λοιπόν μαγείρευε ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος, αποφάσισε να δυσκολέψει λίγο τους παίκτες του και έτσι έδωσε μερικά από τα αυγά του στον εξώστη για να του τα καθαρίσουν.

Ο εξώστης ήταν άλλωστε από την αρχή στο πλευρό του γνωστού σεφ. Δείτε εδώ το "πανηγύρι" που στήθηκε με το που άρχισε να μαγειρεύει.

Έτσι, από εκεί που είχε καθαρίσει μόνο ένα, βρέθηκε μέσα σε δευτερόλεπτα να έχει τελειώσει με τα αυγά του. Ο εξώστης "έλιωσε" από τα γέλια ωστόσο δεν παρέλειψε να βοηθήσει τον γνωστό σεφ, ενώ οι δυο διαγωνιζόμενοι δεν το πήραν καν χαμπάρι.

Τι βρήκε ωστόσο ο Σωτήρης Κοντιζάς στο πιάτο του Λεωνίδα Κουτσόπουλου;

Με το που τελείωσε η διαδικασία, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έφερε το πιάτο του στον Νίκο Θωμά προκειμένου να το δοκιμάσει. Ο σεφ το βρήκε νοστιμότατο, ωστόσο ο Σωτήρης Κοντιζάς θέλησε επίσης να δοκιμάσει και να δει αν όντως ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος έχει κάνει καλή προσπάθεια.

Μόλις δοκίμασε το πιάτο, το οποίο περιείχε ψάρι, ο Σωτήρης Κοντιζάς θυμήθηκε την... τέχνη του και εννοείται πως βρήκε κόκαλο.

Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος "τρελάθηκε" μόλις το είδε και αμέσως του το πήρε από το χέρι και το έφαγε. Όλοι στο πλατό ξεκίνησαν να φωνάζουν ενώ παραδέχθηκαν πως δεν υπάρχει σωτηρία ούτε για τον γνωστό σεφ αφού κανείς δεν γλιτώνει από τον Σωτήρη Κοντιζά.